Hoppá: magyar játékvezető vezetheti a BL-döntőt

2023. február 22. 10:24

A nagykárolyi Kovács István kiválóan fújta a keddi Liverpool-Real Madrid rangadót.

2023. február 22. 10:24
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy a Real Madrid 5-2-re nyert a Liverpool ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A gólzápor mellett két kapusbakiról is emlékezetes marad a mérkőzés, ellenben

az erdélyi játékvezető, Kovács István kiváló teljesítményt nyújtott a rangos mérkőzésen.

A Magyar Nemzet arról ír, hogy az 1995-ös Bajnokok Ligája-döntő játékvezetője, Ion Craciunescu még a mérkőzés előtt beszélt Kovácsról. „Amikor a Liverpool és a Real Madrid mérkőzését bízzák valakire, az egyértelmű jele, hogy Európa egyik legjobb játékvezetőjének tartják. Ráadásul csak harmincnyolc éves, én negyvenöt voltam, amikor BL-döntőt vezettem. Biztos vagyok benne, hogy neki is jut ilyen nagy mérkőzés, megérdemelné, hogy ő vezesse a Bajnokok Ligája fináléját vagy az Európa-bajnokság döntőjét.”

A portálon kiemelik: ha valóban így számolnak az UEFA-nál, a keddi mérkőzés egy újabb érv lehet, hogy Kovács István további rangos meccseken kapjon feladatot.

Európai kupadöntőt Kovács István már vezetett, tavaly ő fújta a sípot az első Konferencialiga-döntőben.

Fotó: SUSANA VERA / POOL / AFP

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. február 22. 19:42
11 est benézett, de itt is ott is, így azt gondolom nagyon következetes bíró! Örülnék, ha Ő vezetné a döntőt! De ez a tegnapi meccs felért egy döntővel. Hala Madrid! Legjobbak vagytok, de a Barcát is szeretem. PSG-t nem, angol térdelőket nem, a Juvét meg meg nézem, de a csúcs a Reál Madrid ez kétségtelen. Nem igen van olyan csapat, aki gyors kapott 2 gólból 5-öt gurít és tanítja a focit a Poolnak! Gondoltam leírom, holott tudom senkit nem érdekel, de a tegnapi meccs csúcs volt!
nemtöhötöm
2023. február 22. 19:15
Összességében OK volt, de volt egy nagy hibája: L-RM 2:3-as állásnál az RM védője kézzel nagyot lökött a 16-oson belül a L. csatárán - nem ítélt tizenegyest.
kukasmacska
2023. február 22. 13:03
Szóval Kovács azért esélyes, mert egy hajdani játékvezető azt mondta, hogy megérdemelné. Na, menjetek a pics@ba, köszi.
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2023. február 22. 12:49
Hoppá! Lemondtam a mandiner előfizetésem a hoppázás miatt. További sok sikert, barmok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!