Kubatov Győzikéről: Engem cseppet sem érdekel, ki mióta jár meccsre

2023. szeptember 30. 10:22

A Fradi-szurkolók körében heves reakciókat váltott ki a klubelnök egyik bejegyzése.

2023. szeptember 30. 10:22

Kubatov Gábor közösségi oldalán reagált a korábbi posztja alatt felbukkanó gyűlölködő, negatív hozzászólásokra. Ismert, a Ferencváros elnöke csütörtökön egy bejegyzést tett közzé, melyen Gáspár Győző látható a stadion lelátóján. Ebben így fogalmaz: 

Idáig mindig kikaptunk, amikor Győzike kijött a meccsre, de a Csukaricski elleni győzelemmel végre megtört a jég!”

A bejegyzés azonban nem aratott osztatlan sikert a szurkolók körében, voltak akik a celeb roma származására tettek megjegyzést, mások Kubatovot akarták emlékeztetni arra, hogy Győzike honnan jött.

A klubvezető legkeményebben és legegyértelműbben annak a kommentelőnek válaszolt, aki arra próbált utalni, hogy egykor maga az elnök is a B-Középben szurkolt: „Engem cseppet sem érdekel, ki mióta jár meccsre, hogy hányszor volt valaha kint, hogy melyik pártra szavaz, hol lakik, melyik megyéből érkezett, kik a szülei, mi a foglalkozása, hogy szegény vagy gazdag, ha egy mondattal, egy Hajrá, Fradival, egy tapssal győzelemhez segíti az én szeretett csapatomat. 

Aki ezt nem érti, az nem érti meg, hogy mi a Ferencváros!”

Győzike is reagált az esetre

Gáspár Győző sem dugta homokba a fejét, így reagált:

A beteg és a buta ember lelki szegénységének bizonyítványa a gyűlölet, ítélni a világ legkönnyebb dolga, mindenki a saját portáján tegyél rendet.”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzaboGeza
2023. október 10. 22:14
A cigányokat sem verik agyon, ha a Fradinak szurkolnak!!!!!!!!
Genusnextgen
2023. szeptember 30. 20:57
Kellenek a cigány szavazatok a kipcsak-cigánynak.
gyaloggos
2023. szeptember 30. 20:56
AZT nem értem, hogy KUBATOV miért beszél egyre több hülyeséget? MÁTÉ CSABA menesztését azzal indokolta, hogy a magyar edzőkkel nem lehet dolgozni. EZ is érthetetlen, miért akar GYŐZIKÉBŐL KIRAKAT-EMBERT csinálni a FRADI -nál? S AMINT írtam, az, hogy az RTL KLUB-tól érkezett, sokak számára ELFOGADHATATLAN . PUNKTUM!
gyaloggos
2023. szeptember 30. 20:51
Hm...! JÓMAGAM csak ebből a cikkből tudok valamit, amit itt olvastam, én CSAK annyit teszek hozzá: AKI azt feszegette, hogy GYŐZIKE honnan jött, valószínűsítem, hogy az RTL KLUB-ra gondolt, és NEM OK nélkül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!