Szoboszlai is reagált Bellingham szombati duplázására a Barcelona ellen

2023. október 29. 16:58

A Real Madrid 2–1-re nyert Barcelonában. Az El Clásico után jött a madridi poszt, ami alatt Szoboszlai hozzászólása is felbukkan. Mutatjuk!

2023. október 29. 16:58
Andrew ROBERTSON; SZOBOSZLAI Dominik

Mint arról a Mandiner.hu beszámolt, az FC Barcelona csapata szombaton, a La Liga tizenegyedik fordulójában a Real Madridot fogadta a Camp Nou felújítása miatt a Montjuic-hegyen lévő arénában. Bár a katalánok szereztek vezetést, Jude Bellingham duplájával fordítottak a madridiak, s nyertek 2–1-re.

Ezt is ajánljuk a témában

A mérkőzés után a Real Madridhoz nyáron érkező játékos a következőket írta ki Instagram-oldalára: „This is Real Madrid”, vagyis, hogy „Ez a Real Madrid”. Több szólás is érkezett alá; többek között Szoboszlai Dominik is odaírt: „Hmmm”.

Szoboszlai kommentje Jude Bellingham posztja alatt (Forrás: Instagram)

Havas Henrik szerint egyébként undorító, ahogy a Fidesz-körüli média nemzeti hőssé avatja Szoboszlait. Erről a „megposszanásról” IDE kattintva olvashat.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: AFP/Daniel Roland

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Giovanni
2023. október 31. 10:00
Minden tisztességes magyar ember örül a magyar sikereknek. Igy volt ez a Liu tertvére esetében, vagy a friss nóbeldijasaink estében, de akár csak Szoboszlai esetében is. Egyiptomban hőként ünneplik Mohammed Sala-t, akkor mi miért ne ünnepelhetnénk Szoboszlait. Én őt pl Puskás Öcsihez hasonlitottam. És mi ebben a baj? Akinek persze Magyarországon minden szar, annak minden nemzeti siker egy-egy tüske a körme alatt.
Tommaso
2023. október 30. 16:36
Szegény, nagyon buta véna! Én a magyar bajnokságról értekeztem, erre ő a nyugati bajnokságokban játszó focistákkal teli válogatottal hozakodik elő. 40 éve nem fordult elő, hogy egyszerre van legalább 5 -6 , európai szintű klasszisunk. HURRÁ!!! De egyikük sem az európai mezőny alsó felében lévő Magyar Bajnokságot erősiti.
iimre
2023. október 29. 22:46
"zrx8 okt. 29. 17:42 szánalmasnak találom, amikor magyarországi focidrukkerek a külföldi bajnokságok csecsén lógnak, és élnek halnak valamelyik külföldi sztárcsapatért, mintha bármi kötődésük lenne hozzá." Abból a csecsből általában jön is tej, azaz foci, ellentétben a magyar bajnoksággal, ahonnan más jön… :P
Tommaso
2023. október 29. 17:50
Nem tartozik szorosan ide, de általában véve szánalmasnak találom, amikor magyarországi focidrukkerek a szinvonaltalan és tök unalmas magyar bajnokság csecsén lógnak, és nem élnek a századunk adta remek lehetőséggel, hogy hétről-hétre a VILÁG LEGJOBBJAIT láthatjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!