BBC: Kerkez bekerült a hét álomcsapatába a Premier League-ben

2023. december 11. 16:13

A britek szerint szenzációsan játszott a magyar hátvéd.

2023. december 11. 16:13
Manchester, 2023. november 4.
Kerkez Milos, a Bournemouth játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság Manchester City-Bournemouth mérkõzésén Manchesterben 2023. november 4-én.
MTI/EPA/Ash Allen

A BBC hírportálnál bekerült az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának álomcsapatába Kerkez Milos, a Bournemouth magyar válogatott hátvédje.

Az együttes szombaton meglepetésre simán, 3-0-ra nyert a Manchester United otthonában, így Kerkez mellett három másik csapattársa is – az argentin hátvéd, Marcos Senesi, az angol középpályás, Lewis Cook, valamint a szintén angol csatár, Dominic Solanke – bekerült a forduló legjobbjai közé.

„Kerkez két egymás utáni blokkja a második félidő elején szenzációs volt és megmutatta azt az elhivatottságot, ami a klub játékosaiban benne van az utóbbi hetekben. Nemcsak lőttek három gólt az Old Traffordon, hanem az ő hálójuk érintetlen maradt”

– írta a portálon Garth Crooks, a BBC szakértője. Kerkez végigjátszotta az MU elleni összecsapást.

A Bournemouth 16 forduló után 19 ponttal a 14. helyen áll, s legutóbbi öt, veretlenül megvívott bajnokijából négyet megnyert.

(MTI)

Kapcsolódó: MTI/EPA/Ash Allen

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2023. december 11. 21:30
Hajrááá ... :-)
Takagi
2023. december 11. 18:30
Hajrá Milos!
akkor ki
2023. december 11. 16:58
Gratula Milos! Csak így tovább!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!