Milák Kristóf üzent az érte aggódóknak

2024. március 20. 21:41

Olimpiai bajnokunk két hete Tenerifén edzőtáborozik.

2024. március 20. 21:41
Milák Kristóf.

Nyitókép: MTI/Derencsényi István

Február elsején robbant a bomba, mikor a Mandiner megtudta, hogy olimpiai bajnokunk újra edzésbe állt. Azóta Milák folyamatosan készül a párizsi olimpiára, jelenleg is edzőtáborozik Tenerifén. Virth Balázs edző csoportjában készül, Kapás Boglárkával, Márton Richárddal, Zombori Gáborral és Telegdy Ádámmal. 

Azt már korábbról tudjuk a Milák körül dolgozó szakemberektől, hogy az úszó egyedül, csendben szeret edzeni, amikor nem zavarja senki és semmi, illetve a teljesítménye is ekkor a legjobb. A felkészülésben természetesen kiemelt szerepe van az edzőnek is, különösen egy ilyen helyzetben, amikor túlzás nélkül az egész ország kiváncsi az úszóra. 

Öt hét telt el azóta, hogy a dohai világbajnokságról hazatérve találkoztam Kristóffal. Ő elmondta, hogy csendben, nyugodtan szeretne edzeni, és én ezt a kívánságát tiszteletben tartom. Éppen ezért kérem mindenkitől, hogy tartsa tiszteletben Kristóf kérését. Úgy érzem, mindenki, aki szeretné őt újra versenyezni látni, azzal tehet a legtöbbet, ha a találgatások helyett tényleg hagyja őt csendben készülni.” – mondta Milák Kristóf edzője, Virth Balázs a Nemzeti Sportnak.

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­­ö­­g­­­ö­­s­­­ ­­l­­á­­­n­y­o­­­k­­­ ­­­v­­á­­­r­n­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
KBA98
2024. március 21. 15:10
Nem aggódom! Engem már nem érdekel!
Obsitos Technikus
2024. március 21. 08:43
ÚSSZ! ...
bajai__
2024. március 21. 06:53
Egy időeredményt, ha lehetne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!