A Ruch Chorzów–Widzew Lódz találkozón 50 ezer néző volt jelen, ami lengyel rekord

2024. április 21. 23:00

Brutális hangerő és szurkolás, koreográfia és töménytelen mennyiségű pirotechnika mindkét oldalon.

2024. április 21. 23:00
Lipták Tamás
Lipták Tamás
Telegram

Nyitókép illusztráció. Fotó: Krizsán Csaba/MTI

„Azt nem állítom, hogy életem legnagyobb futballélménye lett volna a szombat délutáni Ruch Chorzów–Widzew Lódz lengyel bajnoki. Azonban hogy maradandó élmény volt a meccs, az biztos.

A találkozón 50 ezer néző volt jelen, ami lengyel rekord.

Az egymással barátságot ápoló két szurkolótábor pedig megadta a módját a meccsnek.

Brutális hangerő és szurkolás, koreográfia és töménytelen mennyiségű pirotechnika mindkét oldalon, amely miatt jó fél órát (ki nézte?) állt a játék.

A mérkőzést végül a Widzew nyerte 3-2-re.”

A meccsen készült képeket ITT és ITT tekintheti meg.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­­ö­­g­­ö­­s­­ ­­­l­á­­­n­­y­o­k­­ ­­­v­­­á­­r­­n­a­k­­­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Reszelő Aladár
2024. április 23. 17:07
A Ruck ennek ellenére ki fog esni, legalábbis 12 pontot kellene faragni 5 meccs alatt a legalsó bennmaradó helyért. A hivatalos 50.087 nézőhöz pedig itthon egy 3035 nézős szezonátlagot kellene tudni, amit jelenleg 7(!) csapat nem ér el. Szóval van még mit tenni. A helyzet az, hogy focival el vagyunk kényeztetve. Szombaton/vasárnap az 5 topliga+NB1 legjobb/összes meccse látható valamelyik TV-ben.
Abiondi
2024. április 22. 05:01
Mandi, a hangyák szociális életéről nem szemléznétek valamit? Szeretem a focit, de kurvára nem érdekel hány percet állt a játék pirózás miatt egy random lengyel bajnokin! Sokkal kevesebb bulvár, több lényeget a magyar közéletből!!! Plíz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!