Pesti majmok, bekaphatjátok

2010. január 15. 12:42

Egy nagyon rövid és nem túl bonyolult pécsi üzenet.

2010. január 15. 12:42
„Mivel olvasóink is kérték (mit mondjunk, joggal), meg hát - teljesítménye okán - nekünk se fáj az EKF-nyitányra Pécsre érkező index-tudósítót elküldeni oda, ahová való, egy rövid, rusztikus üzenet erejéig kísérletet teszünk rá, hogy választ adjunk a várost - értékelésünk szerint - égetni kívánó sajtómunkás vasárnapi beszámolójára.

Az üzenet így szól:

Pécs, ha tetszik nektek, ha nem, vasárnaptól hivatalosan is Európa Kulturális Fővárosa. Egyébként meg ezek után bekaphatjátok.

Üdvözlettel Pécsről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2010. január 15. 22:13
Pecs a varos maga olyan szep, hogy eleve fel siker. Es biztos, hogy a programok is jok lesznek, bar teny, hogy a nehai Kultiplex szereplogardajanak jo reszet nem kertek fel eloadasra.
nyg
2010. január 15. 14:49
Engem az a beharangozó háborított fel, amelyből nem az aggodalom, hanem a rosszindulat és a káröröm sugárzott. Sivár utcák, halotti csend, megelőlegzett bukás az index szerint. http://index.hu/kultur/eletmod/2010/01/10/pecs_2010_megnyito/
states
2010. január 15. 13:58
Az Index tudósításaiban egy dolog érződött, már előre eldöntötték, tökmindegy mit fognak látni Pécsett, fikáznak. Ők egyébként alapból ilyenek, ami a politikát, közéletet illetően még jól is áll nekik, de hát azért itt mégiscsak kultúráról volt szó elsősorban.
elGabor
2010. január 15. 13:46
Az Index tapló volt (nem újdonság), a Pecsiujsag.hu tapló volt (nem újdonság), de én azért az Indexnek adnám az érmét. Üdv, szintén Pécsről
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!