Üzenjünk Orbánnak!

2010. július 03. 19:15

Nem az a baj, hogy ez Rákosira emlékeztet, hanem az, hogy ettől kezdve bármit ránktukmálhat. Ezért aztán ellent kell állni.

2010. július 03. 19:15
„Orbán Viktornak nincs veszélyérzete, még mindig győzelmi mámorban tartja magát, amit még föl is pörget a hatalmi mámor ereje, és úgy látszik, csakugyan elhiszi, hogy itt valami fülkeforradalom és nemzeti együttműködés volt és lesz. Ezzel szemben rajta kívül mindenki tudja, hogy forradalom nincs, nem volt, a nemzeti együttműködésnek pedig a legkisebb jelét sem észleljük.

Éppen ellenkezőleg, minden arról szól, hogy Orbán Viktor fenyegettet, és az új kormánygépezettel egyeztetések, tárgyalások, az együttműködés szándékának legcsekélyebb jele nélkül lerohan mindent. Biztos valami ősösztön, területkörbepisálás az, hogy mindehova kiaggattatja élete fő fércművét is. Nem az a baj, hogy ez Rákosira emlékeztet - hetek óta minden gesztusáról okkal érezzük ezt -, hanem az, hogy ettől kezdve bármit ránktukmálhat. Ezért aztán ellent kell állni.” 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2010. július 05. 07:55
Iván! Neked üzenem, először menj el a fodrászhoz, teljes regenerálásra, majd öltözz fel embernek, azután ülj le és írjál cikket. Addig, amíg ilyen kinézeted van, senki nem hallgat rád. ÉN MEG EZT ÜZENEM NEKED!
marós
2010. július 05. 06:17
A Népszava szerkesztősége óriási érdemeket vív ki a maszop teljes lezüllesztésében, hajrá fiuk, csak íg tovább.
Kandabula
2010. július 04. 23:50
Akik mostan hozászól értik mi lenni a lényegnek? Az rákossi erős. Még. Oszt majd meglát.
Senior
2010. július 04. 17:22
Szijjártó személyesszóvívő Peti szerint a közvélemény tájékoztatására teszik ki a tacepaót, mivel a zemberek erre adtak felhatalmazást. Ja megyek ügyintézni és minden ráér, első a biszbasz elolvasása, persze. Nem, ez az ott dolgozóknak szól. Szemed a pályán legyen, mert indokolás nélkül repülsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!