Farkasvakság

2011. április 15. 10:04

Az volt itt a lényeg, hogy igazolódjon az ellenzéki tétel, amely szerint a bűnök egyneműek. Hogy a Fapál Lászlók és a Budaiak egyformák.

2011. április 15. 10:04
„Az MSZP kikurkászta, hogy az elszámoltatási kormánybiztos boldogult katonai ügyész korában kedvezménnyel vásárolt honvédségi ingatlant. Így aztán az az ember, aki a honvédelmi minisztérium lakásvásárlási ügyeivel traktálta a közvéleményt, magyarázkodásra kényszerült.

A kampány célja abból állt, hogy Budait nagyfejű bagolyként tüntessék fel, és eltérítsék a verebek molesztálásától. Csakhogy akik madárröpténél hosszabb időt szenteltek az ügynek, láthatták, hogy megint bennünket néznek palimadárnak.

Az »is« kimondása volt itt a lényeg, hogy igazolódjon az ellenzéki tétel, amely szerint a bűnök egyneműek, csak az egyiknek vörös, a másiknak narancssárga a színe. Hogy a Fapál Lászlók és a Budaiak egyformák. Csak míg előbbiek őszinték, addig utóbbiak álságosak.

Ami undorító hazugság.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2011. április 15. 12:37
Fapál, és a minisztérium alaposan gyanusítható büncselekmények elkövetésével, ezért kezdődött meg a büntetőeljárás. Budait senki nem jelentete fel, vélhetően azért, mert az ő lakáskiutalása, majd megvásárlása nem sorolható a bünelkövetés kategoríába, így a feljelentő, rágalmazás, hitelrontás miatt bűnt, vétséget követne el. Ebbe a kategoríába (bűnelkövetők) kellene sorolni azokat is, akik feljelentés nélkül rágalmazzák a nyilvánosság minden fórumán Budai úrat.
már foglalt
2011. április 15. 11:45
"És ha a baloldalon ez a mértékadó, én minden bizonnyal súlyos farkasvakságban szenvedek." Minden szavával egyetértek. És ez nem oldalak kérdése, hanem szimpla emberi butaságé. Ha más csinálta, az enyém is rendben van. Hányszor volt ez már érv mindegyik oldalon(szélsőbaltól-szélsőjobbig)?
SchmittPali
2011. április 15. 11:43
Kedves Borókai Úr, kérem magyarázza el nekem, hogy miért van rendben a kotmányunk parabelluma. Olvastam, hogy a Ungváry Krisztián miket ír (tinyurl.com/ungvary), de csak azt értettem, hogy valahogy engem is belekevert az ügybe. A tisztánlátás végett várom a Sándor Palota tükörtermében 3 órára. Schmitt Pák s.k.
Billy the kid
2011. április 15. 11:19
Nincs könnyű helyzetben a jobb sorsra érdemes szerző, úgy néz ki, a kormány áldásos tevékenysége miatt egyre komolyabb szintű szerecsenmosdatás jut neki osztályrészül. Az első számú inkvizitornak nem árt feddhetetlennek és légypiszokmentesnek lenni. Szomorú, de úgy látszik, Von Buda és Papcsák bajtárs ezen a tételen nagyvonalúan továbbsiklott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!