Az én Bakonyom

2011. május 20. 12:52

Az antikapitalista populizmusban az IMF a nagy fallosz, amelyik perverzen szopatja a szabadságharcos kis népeket.

2011. május 20. 12:52
Ungvári Tamás
Amerikai Népszava

„Csúfolódásra Franciaországban csak a szélsőjobbot vitte az erkölcsi nihilizmus. A magyarországi sajtóban nincs egészségügyi zárlat a szélsőjobb és a jobboldal között. A notórius publicista ezúttal is kitett magáért. Cikkét a kukkos bácsik modorában írta. Eddig a világot szopatta – így és így és így! – most azt hitte, hogy a hotelszobában is szopathat Dominique Strauss-Kahn. A tőke gátlástalanságról is kaphattunk leckét a szexuális felvilágosítás mellé, hiszen a szerző az unokájának magyarázza a felláció részleteit.

A jobboldali mainstream diadalt ült. A mérsékeltnek hirdetett lapban fontos tanulságok akadtak. Végül mi kirúgtuk ezt a Strauss-Kahnt a most folyó gazdasági szabadságharcban, lemondtuk az IMF hitelt. A csata igazolása a Sofitel hotelszobájában bontakozott ki. A pucér tőke mutatkozott meg ott, amikor DSK meztelenül jött ki a fürdőszobából. A vén kéjenc a saját szervezetének perverz bírvágyát testesítette meg. Így, így és így. A marxizmus rövid magyarországi dühöngése idején a modern tőkés viszonyokat megtestesítő s feltörekvő Othello erőszakolta meg a feudalizmust jelképező Desdemonát. A legújabb kori antikapitalista populizmusban az IMF az a nagy fallosz, amelyik perverziójában szopatja a szabadságharcos kis népeket.

A populizmus a politikai pornográfia minősített esete. Nem lesz a tőke úr mirajtunk. Nedves álmainkban szorosan magunkhoz öleljük Krupszkáját.

SZOPJÁÁÁÁÁ!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dé208
2011. május 21. 09:57
Szerintem azért jogosan horgad fel az emberben a komcsi vagy a náci, amikor ugye arról van szó, hogy annak az IMF-nek a főnöke akik mindenkitől megszorítást meg takarékosságot követelnek - szóval ez a faszi háromezer dolcsis lakosztályban lakik New Yorkban ahol egyébként van lakása, mert ugye oda csukták.
Fáskerti
2011. május 21. 07:30
Akkor hát megvan a megfejtés: Ungvári egy Ady Endre, a "jobboldali mainstream" pedig nem más, mint "Pandur-hada a szájas Dunának". De szerzőnk esetében bizonyos reménykedésre ad okot, hogy "Hív majd a Szajna s egy csöndes éjen Valami nagy-nagy, Bús semmiségbe beleveszek."
simonvitéz
2011. május 20. 21:00
jaj, na ezt nem akartam. ennyire azert nem volt jo hozzaszolas.
simonvitéz
2011. május 20. 20:59
azert azt tenyleg nem ertem hogy ennek az embernek miert kell itt a mandineren megjelentetni az irasait?nem eleg nekunk Kurcsany, Geczy, a galacsin csoport?nem kellene beosztva adagolni oket, mert igy egy kicsit tomeny. lehetne pl csak elQuro hetet tartani, a fegyverhordozo Greczy meg az osszes tobbi hatsofelnyalo nelkul. Ungvaryt viszont mondjuk csak felevente egyszer kozolnenek, akkor hadd duhongje, humorizalja ki magat a jo nep. ezek az am-i nepszavasok minden szintet alulmulnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!