Újra: Gyurcsányról

2011. május 01. 15:34

Nekem más a véleményem Gyurcsányról.

2011. május 01. 15:34

„Igen: nekem más a véleményem Gyurcsányról. Róla a kormányzó oldal csak gyűlölködve fogalmaz, s ha századokkal korábban élnénk, már lefejezték volna. A kormányzók súlyos stratégiai hibája,  (amelyre a szocialisták nem kapták fel a fejüket!), hogy Gyurcsányra nyilvánosan, a politika fő színpadán hordják a máglya anyagát. Ők ugyanis fölfedezték, hogy Gy.F. a legfélelmetesebb ellenfelük. Ebben igazuk van, és ehhez a szociknak nincs szemük. Ebben csak a jobboldal kényszerült nyílt színvallásra: igyekszik politikailag megsemmisíteni Gyurcsányt, amiben a szocik inkább a kezükre játszanak, mintsem ellenkezőleg. Ami Orbánék páratlan szerencséje. És ami a baloldal életébe kerülhet.

Gyurcsányról, ha valamikor mégis győz, magam is elmondom majd a fenntartásaimat. Amíg azonban tart a gyilkos kampány ellene, még annyi kritikát sem fogalmazok meg, amennyit eddig azért megengedtem magamnak. Amíg üldözik, talán négyszemközt sem mondanám el neki, hogy szerintem hol, miben, mennyire (és kikkel szemben!) tévedett. De neki e pillanatban már nem kritikákra van szüksége, hanem erős bizalomra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megfigyelo
2011. május 02. 08:59
No pasaran!
marós
2011. május 02. 08:58
Flezó nem a Fidesz félelmetes ellenfele, hanem Magyarországé. ezt tudják a választók, szemben Bokor et.-l
Kedves Robi
2011. május 02. 08:50
Ezt az öreg komcsit melyik munkásmozgalmi pantheonból sikerült reanimálni?
barom segédmunkás
2011. május 02. 07:44
Ez a vén marha még él?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!