Kezdetnek megteszi

2011. december 15. 20:52

Élő a Fidesz, Papp a Jobbik segge lyukából érkezett vissza a köztévéhez.

2011. december 15. 20:52
Hont András
Hont András
Hírszerző

„Lomnici Zoltán hosszú pályafutásának messze leghasznosabb és a végeredményt tekintve a legeredményesebb epizódja volt apró kis kalandja a magyar közszolgálati médiával. Jellemző, hogy tevékenysége merőben passzív szerepre korlátozódott: egyszerűen kitakarták a fejét.(...)

De a kérdés, nem is az, hogy miért csak most, hanem hogy mit kerestek itt egyáltalán. Élő a Fidesz, Papp a Jobbik segge lyukából érkezett vissza a köztévéhez. Korábban mindketten regionális műsoroknál dolgoztak, majd az előbbi a méltán népszerű Echo TV-nél és a Lánchídrádiónál, az utóbbi pedig a Jobbik médiapolitikai kabinetjénél, majd szintén az Echo TV-nél és a Magyar Hírlapnál tett szert értékes szakmai tapasztalatokra. Elképzelhető lenne, hogy ennyire pártos és elfogult orgánumoktól érkezzenek munkatársak, mondjuk… Nem, nem mondunk példákat. Nem lenne elképzelhető.(...)

Marad az egész törleszkedésre, túllihegésre, sunnyogásra alapuló rendszer is, amelyik minden részében és mozdulatában annyira kicsinyes, színvonaltalan és jellemzően pártállami. De legalább két embernek most lesz néhány rossz napja, addig elgondolkodhatnak, hogy biztos megéri-e takonynak lenni, ha már a talpon maradást ez se tudja garantálni.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brüsszel
2011. december 17. 23:37
140 millió forint. Mikor veszik észre, hogy ennyit lehet híradó ismétlésekből lenyúlni egy félév alatt.... Mi a faszért tartják Pitbullt és Hegedűst? Mert minden híradót többször leírnak.... Pénzmosás történik elvtársak!!!
Hapci
2011. december 16. 09:20
"Megéri-e takonynak lenni?" Hont András vívódik.
atila68
2011. december 16. 08:03
Érti valaki? Magyarázza már el legyen kedves! Köszönöm.
Krupp Skya
2011. december 15. 21:21
És te? talán az MSZP, netán az SZDSZ rottyantójából ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!