Sokszor küzdök a démonjaimmal

2011. december 16. 12:57

Sokkal különlegesebb vagyok. Én olyat tudok csinálni, amit más nem. Interjú.

2011. december 16. 12:57
Oláh Ibolya
Life.hu

„Te nem arról álmodoztál, hogy a Megasztár után jön a gazdagság?

Nem, pont az ellenkezőjéről. Én arról álmodoztam, hogy egy olyan ember akarok lenni, aki gyönyörű dolgokat csinál, de szerény marad, és úgy is él. Legyen annyi pénz, hogy tudjak mit enni, de a luxus nem érdekel.

De most nem könnyű pénzt keresni - a tehetségkutatók ontják a konkurenseket.

Nekem ők nem konkurenseim. Egymásnak lesznek azok.

Neked miért nem?

Mert én annál sokkal különlegesebb vagyok. Én olyat tudok csinálni, amit más nem. Ezt Geszti is megmondta, hogy én egy semleges dalt is felépítek, újjáélesztem, és él a dal. Nem csak elénekelem. Nem show-t csinálok. Nem ugrabugrálok.

Mindenki tudja, hogy különleges vagy, de mi az oka annak, hogy mégsem úgy fut a szekér, hogy elég fellépés legyen?

Az, hogy nincs menedzserem. Nem találtuk meg a közös hangot. Nézd, én nem vagyok egy nehéz eset, bár azt hiszik rólam. Egy a lényeg, hogy engedjenek önmagam maradni, hisz addig nem válok egyedi előadóvá, amíg azt teszem, amit a többiek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2011. december 17. 03:11
nehéz dolga lehet ennek a szaftzabáló őstehetségnek, se nyalni , se szopni ......???? igazi mélytorok...DDDDD
Faqtya ezredes
2011. december 16. 22:25
Bazmeg en soha egy percig nem akartam latni a Gesztit, oszt megis a pofamba nyomjak tizenot eve mindenutt. Fasz kivancsi ra.
Szaki
2011. december 16. 21:28
Az x és a mega manipulált műsorok. Producer akarata érvényesül a zsüri csak színjáték. Mellesleg ócska valóságshow elemek vannak a műsorokba (dilettánsok bemutatása ,műbalhék stb.) lényeg ,hogy dőjön a lé. Sajnos kevés nagy tehetség kerül ki ezekből a műsorokból.
andrasvirag
2011. december 16. 19:45
azt gondolom, abban egyetértünk, hogy egy igazi őstehetségről van szó. a többi meg a rendszer bűne, vagy erénye. én speciel nem szeretem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!