Kamu volt-e Rakonczay eltűnése?

2012. március 26. 12:43

A borzongani vágyó közönség a jelek szerint rég elkönyvelte, hogy Rakonczay Gábor meghalt.

2012. március 26. 12:43
Szily László
Szily László
Index

„Az a mókás helyzet állt elő, hogy a borzongani vágyó közönség a jelek szerint rég elkönyvelte, hogy Rakonczay Gábor meghalt, ezért a hírfogyasztók nem kis része most csalódott dühvel veszi tudomásul, hogy pompás tragédia és esztelenséggel vádolható feleség helyett most kapott egy nagyon is élő férjet és egy szuperhiggadt, esetleg nagyon rafkós asszonyt.

Az ember tényleg nehezen enged el egy jó kis idiótanős drámát.

Az a helyzet, hogy online újságíróként rengeteg médiatematizálási és -befolyásolási kísérlet alanya vagyok, amennyiben naponta átlag tucatnyi nevetséges PR-marketing-szemetet – korábbi nevén sajtóközleményt – küldenek a címemre.

Emiatt érzékenyebb vagyok az átlagnál a médiahekkelési próbálkozásokra, úgyhogy nekem ez az egész már a feleség első tévés roadshow-zásai idején rohadtul gyanús volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2012. április 05. 23:35
és ha igen? egy ember egy szál magában átevezett az Atlanti óceánon valaki, akit annyira beszippantott a virtuális világ, hogy ha keresnénk, csak a talpát látnánk a monitoron, ne kezdjen már okoskodni, esetleg evezzen át kenuval a palatinus kismedencén, az talán még menne is
pangpitty1
2012. április 03. 22:47
"A tőkesúly felfelé állt, és a szellőzőnyíláson folyt be a víz a kenuba. Gábor kinyitotta a kabinablakot, de aztán ömlött be a víz " Azért erős ember lehet ez a Gábor, hiszen ha a felborult hajón a kabinajtó középvonala csak 60cm mélyen volt víz alatt, 50x50cm-es nyílást feltételezve is kb. 1500 N erőt kellett kifejtenie, hogy kinyissa. Nagyjából 150kg kinyomásának felel meg. (ld. még autó ajtajának kinyitása víz alatt.) (Blogmotor alkalomadtán lemondhatna.)
kenubakuramuki
2012. április 03. 22:46
Előkerülhetett volna fél év mulva is. Szerintem átevezte a kezével. A testalkata is tiszta izom, persze ,hogy 50 kilóval is átevezte, izomkolosszus ,igazi kajakos ,kenus testalkat. Én elhiszem :) Felesége adott pár interjút , Ő tudta ,hogy nem veszett a tengerbe, mert érzi az auráját és amúgy is aki igazán szerelmes az legbelül érzi :) Mi lesz a következő kihívás? Ha valamit nem lehet egzaktul mérni akkor bárki bármit mondhat. Na megyek mert át kell futnom Afrikát, mezitláb 3 hét alatt...
Krupp Skya
2012. március 29. 15:15
A mi rekordunk nagyobb, úszunk a 22.000 milliárdos adóságtengeren az ólomból készült MSZP-s mentő mellényben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!