Boldog születésnapot, iWiW!

2012. április 14. 19:47

A legtöbben már temetik (egy kicsit én is), a jelenlegi tulajdonos úgy érzem nem igazán tud mit kezdeni a kialakult helyzettel.

2012. április 14. 19:47
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„A legtöbben már temetik (egy kicsit én is), a jelenlegi tulajdonos úgy érzem nem igazán tud mit kezdeni a kialakult helyzettel, de ettől még működik, naponta 400-500 ezer ember használja, és még mindig bő 4 és fél millió regisztrált felhasználója van. Igaz, nagy része már csak nagyon ritkán lép be... És most 10 éves.

Boldog születésnapot, iWiW!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2012. április 19. 03:28
Jobb volt, mint a facebook. Ott még megvolt a felfedezés öröme sok-sok év után, jobbakat is lehetett röhögni. A Facebookra minden buzi bevitte a politikát, főleg az MSZP-sek, LMP-sek. A wiw még egy fokkal jobb volt, ott csak a nagyon bohócok csináltak Hyde Parkot a felületből. Ráadásul nem kellett bocsánatot kérni se, ha esetleg magyarul írtunk ki valamit.
mandinerer
2012. április 19. 03:27
Így van, a BM, a TEK, meg az a néhány rokon + néhány fizetett statiszta használja még.. ház ez tényleg nem semmi.. Az a jó az internetben, hogy ha valami nem működik, az húzhatja is le a rolót. A iwiw-nek megvolt az esélye több éven keresztül, nem élt vele... ennyit erről.
barom segédmunkás
2012. április 17. 17:48
A működése leromlott lehetetlen belépni!!!
Tyrker
2012. április 16. 12:58
Már hogy volna lehetlen belépni? Tegnap is, ma is voltam fenn, telefonról és PC-ről egyaránt. Nem lehet, hogy valami régi böngészőt használsz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!