Jáksó László hazudott

2012. május 02. 07:35

A Narancs nem változtatta meg egyetlen kérdés tartalmát sem. Az interjú átirata minden tekintetben híven tükrözi az elhangzottak, a kérdések és a válaszok tartalmát és a beszélgetés hangulatát.

2012. május 02. 07:35
Narancs Szerkesztőség
Magyar Narancs

„A fenét se érdekelné, ha Jáksó pusztán lesújtó véleményét közölte volna a Narancsról vagy Iványi Zsófiról. De Jáksó László hazudott.

Hazudott, amikor azt állította, hogy »nem azt tiltottam le« – már tudniillik az interjút. Jáksó azt tiltotta le – miután az interjú leírt, szerkesztett változatát elküldtük neki, nem módosításokat, pontosításokat kért a saját szövegén (amit aztán vagy figyelembe veszünk, vagy nem), hanem arról értesített minket, hogy az interjú közléséhez vagy bármilyen módon történő felhasználásához nem járul hozzá. Erre viszont a jelenlegi törvényi szabályozás szerint nincs lehetősége.

Jáksó második hazugsága az volt, hogy a Narancs szerzője »átírta a kérdést«. Ez a mondat majdnem értelmetlen (melyik kérdést?, a hosszú beszélgetés során számos kérdés hangzott el), nyilván nem véletlenül: Jáksó a védhetetlent próbálta védeni. De a Narancs nem változtatta meg egyetlen kérdés tartalmát sem. Az interjú átirata – a szerkesztett szöveg – minden tekintetben híven tükrözi az elhangzottak, a kérdések és a válaszok tartalmát és a beszélgetés hangulatát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tributum
2012. május 05. 22:03
- A régi vadászmondást tudnám ez esetben (is) idézni: Patkányra (Jáksó) görénnyel (Mancs) a legjobb menni...
Csigorin
2012. május 04. 18:38
ez az, a jo szadeszes parjat ritkitja :)
advocaat
2012. május 03. 20:52
Mé, hát senkkky nem puskázott diákként??! A Narancs meg NEM MAGYAR, még Bacsónál se, s HÁT BIZA a M. Narancsa a fiatal FIDESZ saját hetilapjaként indult, (na, AKKOR le is kellett volna vele állani, MI LETT BELŐLE??!); aztán quasi független lett, mint Turul (Baló Akkus Gregor), azzal a szarházi VÁGÁS VÖLGYI buzibaráttal, s 1984-tül SZEMÉRMETLENÜL SZADESZOS, ZSIDÓ és HAZAÁRULÓ! Köpnöm köll.
Hajdú Sógor
2012. május 03. 20:51
Ritkiccsa - mer foximaxi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!