Vizsgálatot a napraforgoblog ügyében!

2012. május 03. 07:13

Követelem, hogy indítsanak azonnali vizsgálatot annak kiderítésére: hogyan fordulhatott elő, hogy egy ilyen 1 napos blog első és egyetlen bejegyzése vezető hírré válhatott az MTI-nél?

2012. május 03. 07:13
Ángyán József
OS

Tisztelt Belénessy Csaba Vezérigazgató Úr!

Az MTI 2012. május 2-án 14 óra 20 perckor közreadott egy engem lejáratni szándékozó koncepciós irományból kreált hírt, amelyet visszautasítok. Az abban foglaltak minden alapot nélkülöznek, egytől egyig szemenszedett hazugságokat tartalmaznak. Visszautasítom továbbá azt az eljárásmódot, ahogyan az MTI, az ország közpénzekből fenntartott hírügynöksége egy hivatalosan nem létező blogon ma megjelentetett első és egyetlen bejegyzésből  példás  gyorsasággal, néhány óra leforgása alatt országos hírt kreált anélkül, hogy a bejegyzés tartalmát bármilyen módon ellenőrizte volna. 

Követelem, hogy a jó hírnévhez való jogom durva megsértését helyesbítő közlemény azonnali kiadásával korrigálják, s erre külön hívják fel azon sajtóorgánumok figyelmét, amelyek az Önök hírét átvették! A helyesbítő közleménnyel egyidejűleg az MTI jelen levelemet is hozza nyilvánosságra! 

Követelem továbbá, hogy indítsanak azonnali vizsgálatot annak kiderítésére: hogyan fordulhatott elő, hogy egy ilyen  1 napos blog   első és egyetlen bejegyzése vezető hírré válhatott az MTI-nél, különös tekintettel arra is, hogy ki vagy mely intézmény volt a figyelemfelhívó hírforrás! Elvárom, hogy a vizsgálat eredményeiről engem informáljanak és a közvéleményt tájékoztassák.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pimepime
2012. július 27. 03:22
Hová züllesztették az MTI-t?! Gyalázat!
GY. F.űegér
2012. július 26. 23:37
Te ezt nem érted. Igenis megvédik a magyar termőföldet: felvásárolják az egyszeri magyar paraszt elől, aki esetleg, ne adj isten, képes lenne eladni a földmoratórium feloldása után mindenféle osztrák, német meg holland zsidónak. Az a biztos, ha az ő kezükben van mind, lásd be. Ja, és hogy lopják a pénzedet? Örülj neki, te úgyis csak elkúrnád mindenféle marhaságra! :D
Soma
2012. július 26. 16:04
Nohát! Mit szól ehhez Kroes Asszony?
Hajdú Sógor
2012. július 26. 16:04
Na és mi van a tartalmi résszel, Ángyán úr? Tételesen, pliz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!