AZ MTI válasza Karácsony Gergely nyílt levelére

2012. május 03. 07:24

A napraforgo blog létezik és mi úgy ítéltük meg, hogy az MTI által idézett írásnak hírértéke van.

2012. május 03. 07:24
Belénessy Csaba
OS

„Tisztelt Frakcióvezető-helyettes Úr!

A napraforgo blog létezik és mi úgy ítéltük meg, hogy az MTI által idézett írásnak hírértéke van. Ezt támasztja alá a Vidékfejlesztési Minisztérium nyilatkozata is. Reméljük, hamarosan közölhetjük Ángyán József volt államtitkár véleményét is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bisque Béla
2012. május 07. 02:55
Az! És nekik sem jött be szerencsére. Ezek a szavak pedig már a gondosan átválogatottak voltak. Ángyánt meg a történelem vagy igazolja, vagy elfeledi. Anti -GMO-s munkássága viszont minden vitán felül áll.Politikusnak nem eléggé aljas. Aki pedig korpa közé keveredik, abból sajna tokaszalonna lesz abálva. Idővel.
Bisque Béla
2012. május 06. 03:40
Egyáltalán nem tetszik. De ellenetek hazudós gecik ellen csak ez az alja módszer a célravezető. És láthatóan nem tudtok vele mit kezdeni, csak ajvékoltok. Vitézt a fegyverével elvtársam!
Bisque Béla
2012. május 06. 03:40
Boldog lennék, ha így lenne, de sajnos többen látták, hogy vonaglik a komcsimajálison a ligetben és még valami hangokat is kiadott magából. Hallgatták is nagy érdeklődéssel vagy húszan. Sajnos, amíg nem erősíti meg az MTI a hírt, hogy nincs többé, mert a beégései miatt nyúlként elfutott, addig számolni kell vele a pszichiátriák ágykiosztásánál.
Bisque Béla
2012. május 06. 03:40
Ne szánakozz Jenő! Tanulj! Olvass! Tisztálkodj! :) És akkor dobok egy százast a pirosnál a Blahán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!