Napraforgó, árvalányhaj, Ángyán, MTI, Kulturkampf

2012. május 05. 11:45

A közpénzen fenntartott nemzeti hírügynökség nem tartotta magát a bulvársajtó aljának szabályaihoz.

2012. május 05. 11:45
Iványi György
Hírszerző

„A közpénzen fenntartott nemzeti hírügynökség nem tartotta magát a bulvársajtó aljának szabályaihoz, hanem ismertette a névnélküli irományt – a forrás, vagy a tartalom bármiféle ellenőrzése nélkül. Ángyán doktor, bár tudtunkkal tiszteli a hagyományokat, bizonyára nem rendelkezik gyakorlattal az első vérig bajvívás, vagy a háromszori golyóváltás területén.  S kit is hívna ki? Az MTI sem párbajképes. Nagyon nem. Jobb híján tiltakozik és perel, amivel persze – az újságírás excrementuma ellen védekezve – könnyen beszennyezheti önmagát. (...)

Várjuk az eredményt. Ángyán professzor a személyiségi jogi pert idővel bizonyára megnyeri; valaki, valakinek az MTI környékén majd azt mondja, ejnye. A hírügynökség, talán, még bocsánatot is kér. A volt államtitkár mártírrá, a falu felvirágoztatásának hősévé válik, és többen bizonyára megállapítják, hogy rendet kéne teremteni végre a blogok mocskos világában is. Arról, mekkora abszurdum, hogy egy hírügynökség az állami médiakonszern egyik részlege, amely az adófizetők pénzén, térítésmentesen tömheti a sajtót píár-anyagokkal és koncepciós »vélemény-hírekkel«, majd kevesebb szó esik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bisque Béla
2012. május 11. 08:36
"Az MTI sem párbajképes. Nagyon nem. Jobb híján tiltakozik és perel, amivel persze – az újságírás excrementuma ellen védekezve – könnyen beszennyezheti önmagát. (...)" :) És ha így írnánk le, egy Apró :) névcserével? "A tyúkeszű Gyurcsány sem párbajképes. Nagyon nem. Jobb híján tiltakozik és perel, amivel persze – az újságírás excrementuma ellen védekezve – könnyen beszennyezheti önmagát. (...)" NNNNNnnnnnna egy kis fazonigazítás és mindjárt lesz értelme a böfögménynek! :) És még igaz is!!!!
Borbála
2012. május 11. 08:36
Azért az döbbentes, hogy mindenről Gyurcsány jut eszedbe! Nem fóbia ez?Jobbulást!Gyógyulj meg! Az MTI-ben pedig valaki(k) nagyon szégyellheti magát, ha még ismer ilyen érzést:(
dehumanizer
2012. május 10. 21:07
Csak én nem találtam az eredeti cikkben említést Gyurcsányról?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!