Helyreigazítás

2012. május 27. 14:20

A www.mti.hu oldalon megjelent hír, mely a „napraforgoblog” bejegyzésen alapult, összességében és részleteiben is valótlan állításokat tartalmazott.

2012. május 27. 14:20
MTI
MTI

Tájékoztatjuk a kedves olvasókat, hogy a www.mti.hu oldalon 2012. május 2-án megjelent hír, mely a „napraforgoblog”-ról átvett „Kinek a zsoldosa Ángyán József” című „napraforgo966” bejegyzésen alapult, összességében és részleteiben is valótlan állításokat tartalmazott. A jó hírnévhez való jog megsértésére alkalmas hír megjelentetéséért Ángyán Józseftől és az olvasóktól elnézést kérünk, és az alábbi helyreigazítást tesszük:

1. Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium volt parlamenti államtitkára – amint az az őt támogató egyes szervezeteknek írt, majd nyilvánosságra került levelében szerepel – a munkáját ellehetetlenítő érdekkörök tevékenysége, az állami földbérleti ügyek, továbbá az irányításával kidolgozott Nemzeti Vidékstratégia megtorpedózása miatt ajánlotta fel a lemondását.

2. Ángyán József sem Viszló Leventével, sem Haraszthy Lászlóval nem áll sem gazdasági, sem politikai kapcsolatban.

3. Szabó Rebeka nem volt a Szent István Egyetem professzorának, Ángyán Józsefnek a tanítványa.

4. Sem Lepsényben, sem Kajászón nincsenek rokonai Ángyán Józsefnek. Korábban számára ismeretlen helyi gazdacsaládok keresték meg, és mint a VM parlamenti és társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára, továbbá mint a vidék és a gazdaközösségek ügye iránt régóta elkötelezett professzor kötelességének érezte az értük való kiállást.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kal
2012. május 29. 09:28
Értdekes lenne ismerni a Mandiner szerkesztési elveit is, ami alapján ezen a médiumon kiválasztják, hogy mely blogokból szemléznek. Igaz ugyan, hogy ez (de jure) nem közmédium, de egy magára valamit adó privát médium sem csinál titkot a saját szerkesztési elveiből, sőt! Ahhoz, hogy valaki a korrekt tájékoztatás image-t fenntarthassa célszerű közzétenni a szekesztési elveit, meg persze be is tartani a saját maga számára meghatározott és közétett alapelveket.
Krupp Skya
2012. május 28. 10:31
Ez még az az MTI amelyiket Kádár elvtárs felesége vezettett és ő jelölte ki a dolgozókat Lendvai Ildikó javaslatára?
Hapci
2012. május 28. 10:09
"Hazudtunk. Az elejétől. A végéig. Minden mondatban." MTI
trendo
2012. május 28. 07:10
MTI közlemény: Itt a vége, fuss el véle! Aki nem hiszi, járjon utána! TEK közlemény: Aki nem hiszi, annak utána járunk! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!