A mi bloggerünk, az ő bloggerük

2012. május 04. 08:58

Hogy mennyire érti a nemzeti hírügynökség az újmédiát, azt mi sem mutatja jobban, mint hogy elsőre egy árva link nélkül sikerült a Névtelen/Zöldmezős Blogger írását közölniük.

2012. május 04. 08:58
Török Diána
Dohogblog

„Ugye emlékeznek arra, amikor Schmitt Pál a Névtelen Blogger lejárató kampányáról értekezett? Való igaz, hogy a HVG Online kisdoktorijában kutakodó munkatársa név nélkül írta meg ama bizonyos, mindent felforgató leleplező írását, de azért a HVG, amely az egyik legnagyobb presztízsű médiamárka Magyarországon, csak tudta, hogy mit csinál, és a neve csak-csak hitelesíti a felületén megjelenő írásokat. Vagy mi.

Van azonban itt egy másik Névtelen Blogger, méghozzá a »zöldmezős Napraforgó blog« szerzője (a találó kifejezést a Mandineren olvastuk). Emberünk május 2-án úgy ébredt, hogy blogot csinál a blog.hu-n, majd posztolt egyet az oligarcházó Ángyán Józsefről, az MTI pedig annyira hitelt érdemlőnek érezte a Névtelen Blogger állításait, hogy alig négy órával később, 14:10-kor hírré emelte az értesüléseket.

Hogy mennyire érti a nemzeti hírügynökség az újmédiát, azt mi sem mutatja jobban, mint hogy elsőre egy árva link nélkül sikerült a Névtelen/Zöldmezős Blogger írását közölniük. A forrást csak a 16:31-es frissítésben közölték. Ez mindenféle politikai szál nélkül is bosszantó, a magyar hivatkozási kultúra remek példája. Vagy másé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bisque Béla
2012. május 05. 17:09
" de azért a HVG, amely az egyik legnagyobb presztízsű médiamárka Magyarországon, " Mit Magyarországon? A világon,.....az egész Univerzumban! Kétes presztizs ez! Eeredetileg mi is volt a HVG? Heti Világ Gazdaság Most meg? Gazdaságról egy szó se. Világ, csak azok Proletárjai kiegészülve a cionisták gyülevész csapatával. Gazdaság? Egy sor se! Vicces kis liberofasztarisznya ez! :)
szpeater
2012. május 05. 13:57
Vége volt a 4 napos hétvégének. Be kellett menni melózni reggel 8-ra. Ajjaj. Kinek van kedve melózni? Kellett egy jó kis hír mára erről az Ángyán mesterről. Legyártva a blogbejegyzés fél 11-re, kávészünet, kajaszünet, aztán futás a hírszerkesztőségbe a napi újdonsággal.
tarackos
2012. május 05. 13:57
"Hogy mennyire érti a nemzeti hírügynökség az újmédiát..." Ebbe Borókai is beleszaladt András cikkével, szánalmasan pancserek. Igaz vakok közt a félszemű is király a szektások közt ők a "királyok"...
drkovax
2012. május 05. 13:57
Erről van szó pontosan. Névtelen és névtelen között ne kéne különbségnek lenni. Vagyis ha "ÖrülünkVincent" kirugat valakit a Pázmányról és a böfögéseit "illik" komolyan venni, akkor bárki mást is ... (Napraforgó szövege sem ellenőrizhetetlenebb, igaz nem is tisztességesebb, mint a többi.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!