Mucsa – végállomás

2012. október 18. 08:58

Képtelenség, hogy Orbán Viktor tényleg abban talál örömöt, hogy tahó közegben tahó magyar nótákat brekeg, így aztán csak az jöhet szóba, hogy bekövetkezett nála az agyhalál.

2012. október 18. 08:58
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

„Az ugye lehetetlen, hogy Orbán Viktor, aki kiemelkedett eszével a rendszerváltás mezőnyéből, és olyan – szintén baromi okos – emberekkel tudta elfogadtatni vezető szerepét (ha csak időlegesen is…), mint például Fodor Gábor vagy Ungár Klára, szóval ez az Orbán Viktor tényleg abban talál örömöt, hogy tahó közegben tahó magyar nótákat brekeg (copy right Kondor Katalin), ez nyilvánvaló képtelenség, így aztán csak az jöhet szóba, hogy valamikor a kilencvenes években, de legkésőbb 2002-ben bekövetkezett nála az agyhalál, és most ebben az állapotban leledzik, élőnek tűnik, de a lelke és szelleme halott,viszont még így is nagyszerűen alkalmas arra, hogy híveit elkápráztassa. Ennyit a hívekről.

Az ízléstelenség diktatúrája épül, függetlenül minden politikai és gazdasági rombolástól, egy olyan kulturális mélyrepülés, ami mindig is jellemző volt a magyarságra, csak éppen ritkán kapott állami támogatást, legalábbis a Horthy-korszak után. Aki tehát eddig volt ekefejű suttyó, az önerőből, a társadalom megengedő, de nem segítő asszisztálása mellett nézte az Önök kérték-ben a bajszos embereket, hallgatta a lakodalmas technót, a mulatós metált vagy a pajzán torokköszörülést, mostantól viszont a legmagasabb helyről pártfogolják, kinyilvánítva, hogy bunkónak lenni nem csak egyszerűen adottság, hanem a Nemzeti Együttműködés Rendszerének elvárása, amiben rögtön példát is mutat a legfelsőbb vezető.

»Jóóóó reggelt kívááánok!«

Kicsit belegondolva, és ideiglenesen elvetve az agyhalál – kétségtelenül vonzó és kerek – magyarázatát, kénytelen vagyok feltenni magamnak a kérdést, hogy mi lehet e mögött a jelenség mögött? Dac? Most megmutatja a romkocsmák közönségének, a filozófusoknak, Haraszti Miklósnak és Cohn-Benditnek, hogy így is lehet országot vezetni? Hogy a műveltség nem számít, a műveltség nem minden? Rohadjon meg az egész szekuláris világ, mert ő, Orbán Viktor be fogja bizonyítani, hogy a történelem kerekét visszaforgatni nem csak lehetséges, hanem kötelező is? Sértettség és felülkerekedő alpári vágyak?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
memento
2012. november 20. 22:59
"Nem értek egyet, mert köcsög vagy és zsidó"... ez ám az intelligencia..
next mindig élni fog
2012. október 18. 15:41
Ez a TV2-s riportra íródott! Én már aznap este követeltem a mandíra való felrakást! Szuper volt a pityókás Orbán! Azt sem tudta, hogy melyik országban van! A legszebb megjegyzése a "huszárhágás" volt! Gondolom, hogy a huszárvágást akarta mondani! Aztán a fehérvári huszárok volt a beteljesedés! Érti már mindenki azt a parlamenti felszólalást az anyákról? Itt volt megerősítve! Hm!
tóth mária
2012. október 18. 12:49
Takarodjon az összes "ilyen" haza! A "toleracia népe" minden nap az arcunkba köp! Nem únjátok még? Köpködjetek otthon.
oskar
2012. október 18. 12:19
Mégegyszer! Az lenne a tolarencia parakovács ha elfogadnád és nem tahóznád ezeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!