Tekeredik a kukac, doktor akar lenni

2012. november 29. 09:52

Az exelnök úr mondandója tehát körülbelül az, hogy igen, én loptam, de az ítéletnek nem volt aláírva a hátoldala, ezért jogom van megtartani a szajrét.

2012. november 29. 09:52
Nyüzsi
hvg.hu

Még mindig igényt tart doktori címére Schmitt Pál, és ez azért különös törekvés a részéről, mert azt már ő maga sem vonja kétségbe, hogy a disszertációja egy orbitális nyúlás volt.

Ehelyett az egyetem döntését támadná meg formai okokra hivatkozva. Hátha sikerül kijogászkodni, hogy neki szabad plagizálni.

Az exelnök úr mondandója tehát körülbelül az, hogy igen, én loptam, de az ítéletnek nem volt aláírva a hátoldala, ezért jogom van megtartani a szajrét. Igazán elegáns, példamutató, és utólag is bizonyítja, mennyire méltó volt az emberek embere az államfői posztra. Most sem, még mindig nem érdekli, hogy ha ő megtarthatná a címét, az katasztrófa lenne a magyar felsőoktatásnak, őt pedig újult erővel röhögné ki az ország.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sóhivatalnok
2012. november 29. 12:49
Csak egy rövid kérdés: Hol a helyreigazítási kérelem? Ilyen ügyekben a bizonyítás nagyon egyszerű: felkérnek két szakértőt (MAB, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala), a szöveget beírják egy plágiumkereső szoftverbe, a két szakértő pedig a hatályos jogszabályok fényében értékeli az eredményt. Amit a HVG lehozott, annak alapján tuti bukta lenne Semjénnek. Szóval: kérnek helyreigazítást?
Fakutya tizedes
2012. november 29. 12:26
Ávósvégé.
Fakutya tizedes
2012. november 29. 12:04
Hernyók, nyűvek, álcák, molyok, nagy giliszták, büdös kommunisták.
states
2012. november 29. 11:53
Szegény, jobb napokat látott HVG a fennmaradásért küzd, mint disznó a jégen, Jelenleg a Hócipő olvasótáborát célozta meg, csak az a gond, hogy azt meg élő ember kezében nem láttam mostanában...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!