Szily leigazolt a Gawkerhez

2012. november 24. 07:38

Láthatóan innentől az Indexes technikai csapat után (Keki, Etele, Eszpee, Pozsi, Kozma Jocó) az újságírók számára is „pálya” a Gawker. Orosz és Szily már ott van, szerintem Bede is ott fog kikötni, de TBG is esélyes.

2012. november 24. 07:38
Sasvári József
Plastik média

„Ez a dolog nagyon fontos jelentősségű: a Gawker ugyanis eddig csak technikai csoport révén volt jelen Magyarországon, most viszont elkezdik a kontentet is gyártani. Orosz Péter volt eddig náluk tartalmi oldalról, de ő a Jalopniknak dolgozott. Július 4-én jelentette be, hogy a budapesti háttércsoportot fogja vezetni, ami a Szily-féle blog kiadója is lesz értelemszerűen.

Láthatóan innentől az Indexes technikai csapat után (Keki, Etele, Eszpee, Pozsi, Kozma Jocó) az újságírók számára is »pálya« a Gawker. Orosz és Szily már ott van, szerintem Bede is ott fog kikötni, de TBG is esélyes.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MérlegElőd
2012. december 02. 18:49
Ugyan haggyad máá! Nézzééé má itt is szét! Nézd milyen ordító marhaságokat írkált nemed ez a fa eszű kutya. Há ezekre rágyógyult a fidesz rájuk aggatta szemellenző. 1.) Ha csak egy csöpp kis eszük lenne, akkor láthatnák, hogy akár liberális, akár jobboldali, akár kapitalista viszonyok közötti baloldali, komcs ez mind. AZ IDIÓTA HÍVEIKKEL EGYÜTT!! ;-) 2.) Halvány lila szellentésük sincs, hogy melyik politikai "felekezetnek" eredetileg milyen sajátosságai vannak KULTÚRÁLISAN ÉS TETTEIKBEN. 3.) ...és ugyanannyit tudnak arról is, hogy sohasem az elvekkel van a baj, hanem sokkal inkább azokkal akik azok mögé bújva járatják le a maguk által választott cégért. Majd ha ezeknek a kultúrális minimumoknak az idióta csőcselékké züllesztett divatmagyar fidess-rosszabbik jobboldaliak tudatában lesznek, majd akkor lehet esélye némi érdemi (ország dóógait nem a maffiák oldaláról) beszélgetésnek, netán vitának.
phaidros
2012. november 28. 11:30
És persze csak a liberálisra. Olyan egyszerű világkép az, amikor minden rosszat azokkal azonosítunk akiket utálunk, ahelyett, hogy mindig magát az embert néznénk. Ráadásul ezt még öntelten ki is nyilvánítani...
MérlegElőd
2012. november 25. 16:44
Ez a nyúlfarknyi férc egy szubjektív esélylatolgatás. Fele annnyira sem komoly, mint pl. a fidesz önmagát komcsi mód bebetonozó választási törvény igényei. ...és szennyes nomenklatúrájuk további takargatott rekvirálásai.
MérlegElőd
2012. november 25. 16:41
Liberális értelmiség...? Melyik? Az szdsz? ...vagy az szdsz hátán parlamentbe került fidesz? ők voltak azok akik a kommunista berögződéseik miatt sem hitelesek. Manapság az LMP is csak ugatja a liberális eszméket a sajátosan torzult, ezért torzító zöld beütéseikkel. Akkor te és haverod most kirők, kikrők beszélsz, beszéltek? Nem ezen a világos és ebben az országban éltek? ...vagy netán nektek a magát jobboldalinak festő ripacs komcsi maffia az etalon? Remélem nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!