Kiléptem a Jobbik frakciójából

2012. december 04. 15:34

A nehéz döntésekre személyes indokok vezettek.

2012. december 04. 15:34
Bödecs Barna

A mai napon hivatalosan bejelentettem, hogy december 5-ei hatállyal kiléptem a Jobbik frakciójából és visszaadtam a nemzeti érzelmű szavazóktól kapott képviselői mandátumomat is. Ezekre a nehéz döntésekre személyes indokok vezettek, amelyeket nem kívánok részletesebben megindokolni.

A Jobbikot és parlamenti frakcióját szakmai munkámmal a továbbiakban is támogatni fogom, mivel meggyőződésem, hogy Magyarországnak egy valóban nemzeti kormányra és radikális változásra van szüksége, s ennek letéteményese csak a Jobbik 2010-es programja lehet, amelynek megalkotásában személyesen is részt vállaltam. Köszönöm a nemzeti párt szavazóinak, hogy az elmúlt két és fél évben a Nemzet Templomában, a magyar országgyűlésben képviselhettem őket, s köszönöm jobbikos képviselőtársaimnak a sok közös küzdelmet és győzelmeket, amelyeket együtt értünk el. A mandátumom betöltéséről a Jobbik Országos Elnökségének kell döntést hoznia, melyhez ezúton is kívánok sok bölcsességet.

Bödecs Barnabás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2012. december 05. 08:44
Ez tisztességes eljárás. Kilép, mandátum visszaad. Gyurcsány meg a többi kilenc "demokrata" tanulhatna ettől a "fasisztától".
Solaris
2012. december 04. 23:03
Gusztustalanul rágalmaznak meg egyesek egy tisztességes embert, aki visszaadta a mandátumát, miután kilépett. Miért lépett ki? szeretném tudni de nem tudom. Talán elég volt a Novák-féle hülyegyerekekből, az álnemzeti lufiból ami zsidózásban merül ki...
next mindig élni fog
2012. december 04. 23:00
Szakadnak a nácik! Ez nekem tetszik és magyarázhatnak bele bármit! Én javasolnék innen a mandíról néhány véresszájút, akik tökéletesen betöltenék a funkciót! A farkukkal nem tudom, hogy mi van, de ha Vonáé megfelelő, akkor bármelyiké! Hm!
Szedlacsek
2012. december 04. 20:26
Na, létzik mégis olyan képviselő, aki komolyan gondolja az esküjét! Minden elismerésem a képviselő úré. Ez becsületes eljárás volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!