A Newsweek búcsúja

2012. december 30. 10:50

Remélhetően a Times, a Forbes vagy a BusinessWeek nem ilyen bukórepüléssel, hanem sokkal finomabban, sikeresebben tér át a digitális kiadásra, de kár is áltatni magunkat, maga az áttérés elkerülhetetlen!

2012. december 30. 10:50

„A Newsweek néhány rossz döntés és szerencsétlen körülmény összejátszása miatt »megelőzte korát«. A legtöbb nagynevű magazin még tartja magát, de már nem sokáig. Az igazi nagy veszélyt, egyben a túlélési lehetőséget is a táblagépek jelentik. A táblagépezés és a magazinolvasás ideális párosítás (jellemzően mindkettőt otthon űzik, a kanapén ülve, az esti órákban).  Az iPad-egyeduralom megtörése és az olcsóbb, de használható táblagépek tömeges megjelenése a következő években lavinaszerű változásokat indít majd el. Közben egyre jobban kikopnak a hagyományos előfizetők, miközben a fizetőképes harmincasoknak már eszükbe sem jut valamilyen nyomtatott kiadványra előfizetni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!