Csapataink perben állnak

2013. január 23. 13:49

Pert indítottunk az ELTE ellen. A TASZ segítségével a HÖK gazdálkodási adatainak kiadását kérjük.

2013. január 23. 13:49
G. Szabó Dániel
ÁJK HÖK figyelő

Pert indítottunk az ELTE ellen. A TASZ segítségével a HÖK gazdálkodási adatainak kiadását kérjük. Ki részesül a havi 771 782 forint jutalomból? Mire osztottak ki jutalmat? Most megtudjuk.

Egy lehetőség maradt, ahogy azt az 
előző poszt végén is írtam: ezzel élünk most a TASZ segítségével.

A keresetet a Pesti Központi Kerületi Bíróságon adtuk be, azt kérve, hogy a bíróság kötelezze az ELTE-t a HÖK gazdálkodásának átláthatóvá tételére. Ahogy azt már 
megírta a blog, a HÖK gazdálkodása egyáltalán nem átlátható, nem lehet tudni, hogy mire költenek évente nagyjából 21 millió forintot. A jutalomkeretből például havonta 771 782 forint jutalmat oszt ki a HÖK elnöke lényegében egyedül. Hogy kinek? Pont ezt kérdezzük, és ezt nem árulja el a HÖK.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2013. január 23. 18:31
Stróbl, Mervók.
feather
2013. január 23. 18:09
Az ájk-ra járok és ennek a srácnak tudtommal semmi köze a hahához. Egyrészt személyes problémája van a jelenlegi illetve az ezelőtti hök vezetéssel és nem választották meg, tehát a per hátterében valóban pitiáner személyeskedés húzódik meg, másrészt valóban irdatlan visszaélések vannak nálunk (meg máshol is) és nem csak anyagi kérdésekben hanem tisztán etikai síkon is, tehát egyetértek a kezdeményezéssel.
OberEnnsinnen
2013. január 23. 16:34
Volt kitől ellesniük a magatartási kódexet: ELTE Társadalomtudományi Kar. Csupa kipróbált demokrata. Az állam emlőin csimpaszkodva, valódi teljesítmény nélkül. Neveket inkább nem írok.
Soma
2013. január 23. 16:03
Javaslom a beszámoló "elvesztését", mint ahogyan az a kiemelt diplomával is történt. :-)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!