Facebook Graph Search teszt – első tapasztalatok

2013. január 25. 16:18

Hogy általános keresésekben mennyire lesz sikeres, az már egy jó kérdés, a Google-nek valószínűleg még jó ideig nem lesz félnivalója.

2013. január 25. 16:18
Lévai Richárd
Facebooktippek

„A mostani keresőnél mindenesetre sokkal többet tud (ami mondjuk nem nehéz), és azt is gondolom, hogy nagyon sok lehetőséget tartogat ez a fajta megoldás.
Persze jó kérdés, hogy milyen lesz ezzel a keresővel együtt élni.
Ha elmúlik az első idők felfedezésének izgalma, és már csak arra akarjuk, használni, hogy megtaláljunk valamit, akkor vajon milyen gyakran fogunk ehhez az eszközhöz nyúlni?
Lesznek esetek, amikor biztosan.
Ha bármilyen okkal egy emberre keresünk rá, akkor a Facebook keresője valószínűleg nagyobb segítség lesz, mint a Google kereső.
Étteremnél, szállodánál, bármilyen helynél már kérdéses, hiszen ott azért nagyobb a verseny, és nem csak a Google-re gondolok, hanem például a Tripadvisorra vagy a Foursquare-re.
Hogy általános keresésekben mennyire lesz sikeres, az már egy jó kérdés, a Google-nek valószínűleg még jó ideig nem lesz félnivalója.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!