Felhős gondolatok

2013. január 11. 19:03

Nagyon hálás lennék, ha a lapkiadók is bevezetnének egy az AudioRiphez hasonló felhős szolgáltatást, hogy bármikor hozzá lehessen férni az egyszer már kifizetett tartalomhoz.

2013. január 11. 19:03

„Tulajdonképpen megmagyarázhatatlan, hogy miközben elfogadjuk a hangipar radikális átalakulását (megszűntek, megszűnnek a vagyonokba kerülő LP-présüzemek, kazettasokszorosítók, CD-gyárak, már csak egyesek emlékeiben léteznek a több szintes, óriási kínálatot nyújtó zeneáruházak), miért ragaszkodunk még mindig rögeszmésen ahhoz, hogy a napi- és hetilapoknak az elmúlt 100 évben megszokott formában kell tovább élniük?

Továbbra is akadnak vájtfülűek, akik komoly összegeket költenek kis példányszámban megjelenő bakelit lemezekre, Biztosan lesznek olyan  CD-gyűjtők is, akik még évtizedekig fenntartják és megfelelő forrásokból gyarapítják gyűjteményüket. Az ő kiszolgálásukhoz azonban nem kell egy teljes iparágat fenntartani, elegendő néhány, az ő igényeiknek megfelelően szakosodott vállalkozást működtetni. Úgy gondolom, hogy a minden kapálódzás, tiltakozás ellenére ez a sors vár a nyomtatott médiára is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!