Kurírt a népnek!

2013. február 13. 19:09

Ma Magyarországon a legdurvább, a különböző testnedvekben tocsogó, agresszív, rágalmazó, belemenős bulvárra lenne igény.

2013. február 13. 19:09

„A kísérlettel kapcsolatban több érdekes kérés is felmerül. A cikk szerint a Kurir.hu »minőségi bulvárnak« határozza meg önmagát és nem kíván versenyezni a Borssal, vagy a Blikkel. Ez utóbbit megértem, hiszen sok pénzt kellene egy új játékosba ölni ahhoz, hogy legalább megközelítse a már jól menő versenytársakat, de mi ez a "minőségi bulvár"? Megbízható forrásból származó, többszörösen megerősített információk, tisztességesen megírva? Azt nem egyszerűen csak újságírásnak szokták nevezni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2013. február 14. 15:25
Elkeserítő a kulturálatlanság.
feketemacska
2013. február 14. 15:25
Ma Magyarországon a szellemi elbutítás,az istenadta nép manipulálása minden szinten,ez a média császárok,fáraók legfontosabb célja.És ez sokkal szörnyűbb,mint az effektíve éhezés.Igaz,ezt sokan nem úgy érzik,mert üres gyomorral nem könnyű vitatkozni. A vígasztalódás aztán jön könnyen,ingyen,te is lehetsz király,popsztár,menőmanó,stb. Ha ezt bevettük,később szinte terror szinten kapunk kora reggeltől késő estig gyilkosságokat tragédiákat bőven részletezve.az a bizonyos médiatanács ilyenkor aluszikál??? Miközben elvégezhet az állampolgár jó pénzért agykontroll tanfolyamokat,az írott és hangos média gondoskodik róla,hogy agyament,talajt vesztett,hagyományoktól elszakított,önálló gondolkodásra képtelen,marionett bábuk legyünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!