Megszaporodtak a hozzászólók

2013. március 28. 07:27

Van, akit a tények nem érdekelnek, csak gyűlölködik. Velük nem lehet mit kezdeni.

2013. március 28. 07:27
Harrach Péter
Facebook

„Megszaporodtak a hozzászólók. Ez önmagában jó jel. Az kevésbé, hogy sok a negatív. Van, akit a tények nem érdekelnek, csak gyűlölködik. Velük nem lehet mit kezdeni. Vannak, akik kritikusak és érvelnek. Velük érdemes szót váltani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2013. március 28. 09:22
Harag bá! Mennyé má nyugdíjba! A parlamentben senni olyat nem csinálsz, ami az ország számára hasznos lenne.
szalámis hegedű
2013. március 28. 09:06
Erre gondoltál, Harrach? http://magyarinfo.blog.hu/2013/03/27/igy_rohogtek_ki_a_hir_tv-t
blumen
2013. március 28. 08:52
Sajnálom a kerecsen sólymot,hogy bitorlod a nevét!Értem én az allegóriát az Ősi magyar mitoszra,csak hát te érdemtelen vagy ilyen névre,a megnyilvánulásaid alapján!Csak,hogy képben legyél:A kerecsen sólyom a bátorság,a nemes lélek megtestesitőlye a mitológiában.Ha van önkritikád gyorsan nick-nevet változtatsz!Ha meg nincs neked már mindegy,abba bizom,hogy a szellem hiánya/ostobaságod/nem fertőz tovább.
G. Pantyelejevics
2013. március 28. 08:40
Na igen! Mondjuk egy olyan kérdés, hogy: Miért lopja simicska az ország pénzét felülárazott, egy szereplős közbeszerzéseken? - az "gyűlölködés". Harrach csak az igazi elvtársi, építő kritikát bírja, az olyan kemény kérdésekkel, hogy: "Tetszik kérni még egy kis költségtérítést kedves képviselő úr?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!