Megjött a Főnök – Orbán Viktor álruhában

2013. március 17. 11:47

Tagadhatatlan értékei ellenére a videó mindenekelőtt felettébb kínos. A miniszterelnök kommunikációs stábja mintha elfelejtette volna rendesen végiggondolni a tervet, amikor Gyurcsány vérciki, „arról dumcsizok a stoposokkal, hogy milyen gáz is ez az ország”-gegjét adaptálták.

2013. március 17. 11:47
narancsblog
Magyar Narancs

„1. Tegyük fel, hogy a szóban forgó trip, melynek során Pintér Sándor az anyósülésen rosszalkodik, Orbán Viktor pedig szeretett kisbuszával hasít, valaki pedig hátulról kamerázza őket, tényleg, egészen spontánul így történt. Ment, csak mendegélt a két smasszer az M1-esen, és unalmukban megkérték a mögöttük halkan súlyzózó Habony Árpádot (vagy a dublőrjét), kapcsolja már be a kameráját, hátha történik valami. És micsoda dramaturgiai érzékkel tették! Pont jött két fiatalember szatyrokkal, akiket elvihettek a kamionjukig egy természetesnek éppen nem mondható beszélgetéssel alázenélve. (Mondjuk, jelentkezzen, aki meg tudná őrizni a lélekjelenlétét, ha ilyen társaságba csöppen!)

Ezzel a változattal az a baj, hogy az úrvezetők csak azt felejtették el a stopposoktól megkérdezni, nincs-e ellenükre, ha képüket, személyüket felhasználják egy klassz kis propagandaanyaghoz, mellyel a hithű kormánypárti szavazókat – hiszen nekik készült ez a förmedvény – megnyugtathatják. (...)

2. Vagy nagyon is le lett zsírozva előre a dolog. A trió – úgy képzeljük – tettre készen, ám tanácstalanul ácsorgott egy benzinkútnál, amikor meglátták a boltból kilépő párost, s a hoppmesternek máris beindult a fantáziája: ez bizony filmtéma! Megbeszélte a fiatalokkal a nagy ívű etűd részleteit, felberregett a kisbusz (»Sanyi, végre szitu van!«), aztán láttuk, amit látni kell. (Stopposaink mondjuk meg se lepődtek nagyon, hogy kamerázzák őket, bár tudja a fene, nyilván az elmúlt két nap után nem ez foglalkoztatta őket a legjobban.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2013. március 18. 17:12
Na már be is jött a "hólapátolás" Mindenfelé volt vihar Európában de sehol nem volt olyan aljas ellenzék, amelyik ezt ki akarta használni csak a magyar wellness szocialisták. Felállt egy Harangozó nevű MSZP-s nyikhaj, 2 percben beindította detonátort, aztán kaptak a pofájukra. Rendesen elkenték a ballibák száját a parlamentben. Megérdemelték!
justiceforhungary
2013. március 18. 17:12
mellotron 2013. március 17. 12:25 19 19 ''Egyebkent meg annyi remtortenetet hallani perverz autosokrol akik gyamoltalan autostopposokat vesznek fel es mindenfele szekszualis aberraciot kovetnek el, hogy en a parocska helyeben nem szalltam volna be egy olyan autoba, amilyet ez a rosszarcu Orban vezet!'' Árvíz idején nyakig állva a vízben találkozzál majd Orbán Viktorral és mielőtt a szádat ellepi a víz kiálts oda neki hogy téged nem kell kimenteni.
mellotron
2013. március 18. 17:09
Egyebkent meg annyi remtortenetet hallani perverz autosokrol akik gyamoltalan autostopposokat vesznek fel es mindenfele szekszualis aberraciot kovetnek el, hogy en a parocska helyeben nem szalltam volna be egy olyan autoba, amilyet ez a rosszarcu Orban vezet!
catalina9
2013. március 18. 12:52
"...Az eredmények azt mutatják, hogy a Fidesz támogatottsága a múlt havi 18-ról 24 százalékra emelkedett, így 1,9 millióan sorakoznak fel a kormánypárt mögé. Erősített az MSZP is, 13-ról 16 százalékra bővült a tábora, és 1,3 millió híve van. Megtartotta szavazóit a Jobbik, a népesség 8 százaléka, több mint 600 ezer ember támogatja. Az Együtt 2014-et a párttá alakulás utáni napokban a választásra jogosultak 5 százaléka preferálja, azaz jelenleg 400 ezer emberre számíthat. Az LMP tábora valamelyest kisebb lett: 2 százaléknyian, nagyjából 150 ezren sorakoznak fel mögéjük, noha ebben a választási ciklusban jellemzően 3-4 százalékos támogatottságuk volt. A Demokratikus Koalíció (DK) támogatottsága tavaly december óta mindig és ezúttal is 1 százalékos, ami megközelítőleg 100 ezer embert jelent….Minden réteg aktívabb lett, de az eddig különösen nagy ellenérzéseket mutató alacsonyabb státuszú rétegek látványosan. E folyamat kedvezményezettje főképpen a Fidesz, a kormánypártnak ugyanis egy hónap alatt 6 százaléknyi, körülbelül félmillió új szavazót sikerült magához vonzania - állapította meg az Ipsos, amely szerint az érkezők főképpen 30 évesnél fiatalabbak és 50 évesnél idősebbek, legfeljebb alapfokú végzettségűek, kisvárosokban és falvakban lakók, az átlagosnál szerényebb jövedelmi viszonyok között élők." Ehhez még hozzájön a hólapátolás is, mert ilyen buta ballib reakciók csak a Fidesz malmára hajtják a vizet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!