Mit cáfol a Wallis? - hisztérikus reakciók Uj Péter új portáljával kapcsolatban

2013. március 22. 16:24

Meglepő és heves reakciókat szült az aktuális Heti Válaszban olvasható, Uj Péter májusban induló hírportáljának hátteréről szóló írás.

2013. március 22. 16:24
Stumpf András
Heti Válasz

Meglepő és heves reakciókat szült az aktuális Heti Válaszban olvasható, Uj Péter májusban induló hírportáljának hátteréről szóló, „Tesznek az Indexre" című írás. A cikkre reagáló közleményét a Wallis Asset Management Zrt szokatlan módon nem a Heti Válasznak címezte ugyan, hanem a Mandiner.hu-hoz juttatta el, de mint írják, „a Wallis vállalatcsoport semmilyen médiapiaci érdekeltséggel, vagy befektetéssel nem rendelkezik, és a jövőben sem tervez ilyet".

Ezzel ellentétes állítás cikkünkben sem szerepel. Azt írjuk:

„Az iparágban ettől függetlenül tényként kezelik, hogy az erre az évre százmillió forinttal bíró vállalkozás „szponzorai" között előkelő helyet foglal el a Wallis-tulaj Veres Tibor - ezt a feltételezést kérdésünkre határozottan a főszerkesztő-tulajdonos sem cáfolja."

A cikk megírásához Uj Pétert is megkerestük, beszélgetésünk alatt pedig több ízben is rákérdeztünk a Veres-pénzre, ám érdeklődésünkre a főszerkesztő rendre kitérő válaszokat adott. Az általános gyakorlattól eltérően ezúttal ráadásul cikkünknek nem csak az őt érintő mondatot, de az egész írást elejétől-végéig megmutattuk Uj Péternek - még a nyomdába küldés előtt. A főszerkesztő e-mailen küldött válaszában úgy reagált: „Nekem tényállításokkal bajom nincsen, a többi meg nem az én dolgom, nyilván."

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
garibaldi555
2013. március 29. 09:00
Sajnos csakugyan nincs semmi köze a Veresnek az új hírportálhoz. Á, dehogyis! Meg különben is ki találta ki azt hülye régi mondást, miszerint "az rendeli a nótát aki a cehhet állja" Szegény "baloldali" milliárdosok. Már az is baj ha saját pénzből-amit persze az országrablásból szereztek- szóval "sajátpénzből" saját véleményt szajkóztatnak? Vissza kellene kis időre hozni a rákosit, azután ezek gyorsan kiirtanák -ismét- egymást és akkor jühetne a megtisztulás. Addig pedig az van amit ez a nyomoronc multitőkés rablóbanda diktál. Náluk a pénz, náluk az igazság!
bini
2013. március 26. 03:07
A másik posztban pont azt írtam amit most Strumf a Wallis magyarázkodására.
bini
2013. március 26. 03:07
Miért a Karácsony-Jávor is a Gyurcsány-Bajnai ekézése miatt került a parlamentbe, most meg kéz a kézben szövetségben harcolnak Orbán ellen. Új peti is ment a csapattal. Mi ebbe a meglepő.
várúr
2013. március 25. 15:25
Megint terelsz karcsika. Te vagy a szánalmas vén gyerek, nem Stumpf.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!