A düh csatornázói

2013. április 08. 07:23

Ha jön az árvíz, mindenki biztos lehet benne, hogy az ellenzékiek homokzsákok helyett a mikrofont szorongatják majd.

2013. április 08. 07:23
Villányi Károly
MNO
„Az ellenzék még a rezsicsökkentésből is dühöt csatornázna, igaz, a közvélemény-kutatások adatai szerint nem sok sikerrel. Azt sulykolják, hogy a kormány intézkedései a gazdagoknak kedveznek. Nekik ugyanis nagyobb a rezsijük, ezért náluk a csökkentés összege is nagyobb. Azért halkan jegyezzük meg, hogy egy panellakás és egy családi ház rezsije között nincs akkora különbség, mint ahogy sokan gondolják.

Ugyanezen logika alapján támadják folyamatosan a devizahiteleseket segítő intézkedéseket és az egykulcsos adórendszert. Szerintük itt is mindennel a gazdagoknak kedveznek. Eközben persze a devizahitelesek százezrei éltek már a kormány által felkínált lehetőségek valamelyikével. (Ennyi gazdag ember lenne az országban?) És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a gyermekek után járó adókedvezménynek köszönhetően több százezer szülő lényegében mentesül az szja fizetése alól. Folyamatosan hergelik a közmunkát vállalókat. Kizsákmányolást, munkatáborokat emlegetnek. A helyzet mégis az, hogy a közmunkások száma idén várhatóan meghaladja a háromszázezer főt. A segélyekre berendezkedő életmód pedig visszaszorulóban van. Célba vették a diákokat is. Hatalmas energiát fordítanak arra, hogy az oktatási rendszer átalakítása miatt feszültséget, az általános elégedetlenség érzetét keltsék a fiatalok körében.

Ha pedig jön az árvíz, mindenki biztos lehet benne, hogy az ellenzékiek homokzsákok helyett a mikrofont szorongatják majd.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. április 08. 11:12
Az ateista kőbolsi átmegy hívőbe . Neki "jel", hogy mindig Orbán kormányzása alatt vannak árvizek. Elkezd ordibálni, hogy biztosan Isten büntetése. Ezek szerint egész Európában Orbán kormányoz.
tarackos
2013. április 08. 10:05
Ugyan Karcsi, egy szennyvizes ne fanyalogjon a csatornaszagon. Fogjad a lapátot és csatornázz...
becike4
2013. április 08. 09:39
Mindenesetre politikusokkal tölteném meg azokat a zsákok
miloka
2013. április 08. 08:56
Kedves ballibi olvtársaink! Ahogy itt is ti szítjátok a gyűlöletet ( jelzők, alpári stílus, etc.etc.) ugyanezt teszik a politikusaitok is. Általánosságban vagdalkoztok, tényekkel nem tudtok vitázni. Ráadásul amikor katasztrófa helyzet van sem álltok le és segítettek a bajbajutottaknak. ( lásd a hófúvás esetét) Pedig akkor el kellene feledni a pártszimpátiát és összefogni. Ennek a cikknek ez lehetne a tanulsága.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!