Bannerletöltések már hivatalosan is Google Analyticsben

2013. június 21. 09:59

Google Display Networkön hirdetőknek egy eszméletlenül jó hír: a kattintásmentes érintkezési pontok (bannermegtekintések) is keresztül-kasul lekérdezhetők a Google Analyticsben.

2013. június 21. 09:59
Bánóczy Zoltán
Adatblog

„Google Display Networkön hirdetőknek egy eszméletlenül jó hír: ottani bannerletöltéseik a hivatalos Google Analytics felület integráns részét képezik mostantól: a kattintásmentes érintkezési pontok (bannermegtekintések) is keresztül-kasul lekérdezhetők.

(...)

Az AALL munkásságát követők tudják, hogy a közel egy éves MCA megoldásunk ugyanerre a problémára talált választ - a GDN-en kívül. Azzal, hogy a Google ezeket az adatokat is beleöntötte a nagy GA-kalapba, már csak a Facebookon kell megszereznünk a 3rd party measurement bizonyítványt, hogy a legösszetettebb display kampányokat is komolyan mérhessük.

Van azonban még valami, ami még mindig nagyon hiányzik - de ezt is megoldottuk elsőként: dátumokat tudunk egyes érintkezési pontokhoz mondani. Ez a report egyelőre még nem része a hivatalos Google Analytics felületnek, de ahogy a Multi Channel Adview-nk, ez a funkció sem fogja tudni elkerülni, hogy előbb-utóbb a termék integráns része legyen - a tapsot már megkaptuk érte Mountain View-ból, visszük ősszel San Franciscoba prezentálni.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!