Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rytkó elvtársnő jelenti...

2013. június 08. 17:48

Elég volt Medgyessynek, elég volt Gyurcsánynak, akiket szépen kiszolgált és most elég Bajnainak is. Mert jó elvtárs.

2013. június 08. 17:48
Boris Vian
Tutiblog

„Hankiss Ágnes kutatásaiból kiderült, hogy a nagy demokrata őrző-védő, akár a testalkatával is óvó Emília bizony besúgó volt a 80-as években. És éppen az akkori ellenzéki, demokratikus értelmiséget figyelte és jelentett. 1982-ben, éppen Hankiss Ágnes tartott a fiatalság helyzetéről egy előadást a Jókai Klubban, amelyről »Ritkó (sic!) Emília elvtársnő« a következőket jelentette: »Hankiss Ágnes az előadást ellenséges, ellenzéki hangnemben tartotta meg«. Értsd: a kommunizmussal ellenséges hangnemben!

A levéltári bizonyítékokat egyébként a nem éppen jobboldali értékrendű ATV honlapja le is közölte. Így minden tagadás hiábavaló. Eközben a Magyar Hírlap oknyomozó riportsorozatában arra is fényt derített, hogy bizony nemcsak erkölcsi, hanem szakmai aggályok is felmerülnek az egykori besúgó, majd mszp-s kormány által megbízott választási szakértő és hatósági vezető esetében.  Ugyanis minden létező hivatalból eltűnt az önéletrajza. Hogy van -e diplomája, azt csak sejthetjük, hisz amikor jelentett, akkor a tartótisztje szerint a »Marxizmus-Leninizmus Esti Egyetemének levelező tagozatán« volt valamilyen vezető. Nincs pontosítva milyen vezető. Mindenesetre nem éppen a legjobb referencia. Sem szakmailag, hisz a 80-as években még nem voltak szabad választások; sem erkölcsileg. Bár számunkra már az is röhej, hogy ilyen marxista »foxi-maxi szak« egyszerre volt esti és levelező tagozat is, ami ugyebár igencsak gyengécskének tűnik. De elég volt Medgyessynek, elég volt Gyurcsánynak, akiket szépen kiszolgált és most elég Bajnainak is. Mert jó elvtárs.

Mi meg meglepődünk, majd elmegyünk hányni egyet. Mert ez már tényleg gyomorforgató!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalámis hegedű
2013. június 10. 13:05
"Mi meg meglepődünk, majd elmegyünk hányni egyet. Mert ez már tényleg gyomorforgató!" Előtte azért érdeklődjetek Pozsgay elvtársnál, hátha ő mást javasol!
waddysno
2013. június 09. 12:14
Boris Vian leköpné még a sírodat is, hogy ilyen szánalmas írások miatt élsz vissza a nevével
Wazze
2013. június 09. 10:37
...és elég a fidesznek is! Vajon miért nem ismerhetjük még mindig a névsort?! "NEVEKET AKAROK HALLANI!!! (KIK 56 hóhérai?)" Kárpátia
IgazságosIzomViktor.
2013. június 08. 23:57
Gyomorforgató van a jobboldalon is.Nem is akármennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!