Ez a legbénábban kommunikáló kormány eddig

2013. június 26. 12:32

A 2010 óta tartó második Fidesz-időszak – a rezsicsökkentési akciót és talán az EU-ellenes óriásplakátos hecckampányt kivéve – az ügyetlenségek sorozata.

2013. június 26. 12:32
Szily László
Szily László
Cink

„A 2010 óta tartó második Fidesz-időszak ehhez képest - a rezsicsökkentési akciót és talán az EU-ellenes óriásplakátos hecckampányt kivéve – az ügyetlenségek sorozata. Nem az üzenetek tartalmáról beszélek, hanem a célba juttatás módjáról, a propagandaeszközök ügyes használatáról. Ez az elbénulás különösen jól érezhető a külföldi kommunikációban. (…)

Csak kis kárt okoz az országnak, mert kutya nem olvassa, de hasonlóan amatőr dolog Kumin Ferenc önégetésügyi államtitkár Tumblr-blogja, ahol a félelmetes profi kommunikációs szakember 73 flekk hosszúságú, száraz, sértett hangvételű, félelemkeltő kinézetű szövegtengerekkel próbálja megnyerni a vicces képekkel, animgifekkel és egysoros szövegekkel kommunikáló nemzetközi mikroblogger közösséget a magyar ügynek.

És ha mindez nem lenne elég a 444.hu mai cikkében leleplezte, hogy milyen is az a világ 50 országából származó 66 civil szervezet, amely álltólag ünnepli és támogatja a magyar Fidesz-alkotmányt, amit a kormány óriási kommunkációs győzelemként jelentett be. Nem kis részben apró, jelentéktelen, szélsőséges viccszervezetekről, homoszexuálisgyűlölő fanatikusokról és hasonlókról volt szó. No meg rengeteg kinyomozhatatlanul kicsi, még weboldall sem rendelkező dél-amerikai »talán kamu, talán nem« szervezetről, akik aztán végképp semmit sem tudhatnak vagy gondolhatnak a magyar alkotmányról. Szóval úgy jelentettek be egy nagy durranást, hogy alapszinten sem gondoltak arra, hogy valaki esetleg utána fog nézni, hogy kik is azok a magyar alkotmányért rajongó külföldi civilek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:32
amúgy meg valóban rosszul kommunikál a kormány mert ha jól kommunikálna messze jobban állna a közvéleménykutatásokban
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:32
itt valami bűzlik és gyanítható hogy Szily harapott szarba, ugyanis a listán 66 támogató van de messze nem 50 országból. persze egy újságírótól nem lehet elvárni hogy minimális mértékben utánnajárjon annak amit leír ha a gazdája elvárásait kell teljesítse
catalina9
2013. július 04. 19:18
Ez a Szily nem normális. A támogató szervezetekkel milyenségével támadni a Fideszt akkor amikor a Dán Wc-s nénik tiltakoztak a sajtószabadság védelmében, mikor olyan paraziták haknizzák körbe a világot, mint Konrád, Heller, Dalos, amikor Cohn Benditek, Lunacekek, Paul Lendvaik, Scheppelek hisztiznek szerte a világban...ez vicc. Amúgy meg: Fidesz 49% MSZP 27%. Ennyire ügyetlen a Fidesz, immár több, mint 80 hónapja
Rabonban
2013. július 04. 19:17
Te már csak tudod...Világos, aki nem a ti szekereteket tolja, az jelentéktelen, reakciós, fasiszta, irredenta, nacionalista, francoista, náci, antiszemita...Mi jobboldaliak különben is olyan hülyék vagyunk, hogy még Portik sem szeret bennünket...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!