Nem posztolnánk ki Orbán Ráhelt, de ezt nem is mi tesszük

2013. július 15. 21:02

Hogy ezt közvetíteni pitiáner bulvár lenne? Biztos! Hogy nem kéne, hogy politikai relevanciája legyen? Nem kéne, és nincs is. De mégis van.

2013. július 15. 21:02
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

„Hogy ez közvetíteni pitiáner bulvár lenne? Biztos! Hogy nem kéne, hogy politikai relevanciája legyen? Nem kéne, és nincs is. Sajnálni kéne az Orbán-lányokat? Igen, lehet őket sajnálni, mert iszonyatosan kényelmetlen, hogy ebben az országban mindenki csak egy húsmassza, és nem lehet magánélete annak, aki egyszer belekerül egy újságba. Viszont erről nem az újságíró tehet aki dolgozik, hanem az aki azt akarja, hogy nyilatkozzon a tévének, az adott, személy, és aki bevállalja, hogy a fotója, mint a fontos ember fontos gyereke az újság címlapjára, vagy 120 ezer facebook felhasználó, és azt átvéve, több millió ember szeme elé kerüljön.

Először ezen kéne változtatni, ha a család szentségének megtörését, és az emberi méltóságot kérjük számon a 444-en. Ha családtagjaink silány kampányeszközé válnak, és egy mítoszt építünk fel, én vagyok a rendes keresztény apuka, a rendes keresztény gyerekkel, bár szörnyű, hogy ez történik. Ez fog történni. És igen akkor építsünk egy szép új világot, ahol van magánélete a politikusnak, és gyerekének is, szólítsuk fel például Orbán Viktort, hogy ne tegye ilyen helyzetnek ki a lányát! Ha tényleg megakarjuk őket védeni a közszerepléstől, nem kezdhetjük mással! De vajon akkor nem megint mi döntünk az ő magánéletük felett?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2013. július 17. 22:37
"szólítsuk fel például Orbán Viktort, hogy ne tegye ilyen helyzetnek ki a lányát!" Huba szameg ! Ezt hogy gondoltad? Tán csak nem OV parancsolt rá a lányaira, hogy menjenek el szórakozni? csak úgy kampány célból? Nem kérünk a szoclibs mosakodásból, mert ennek csak annyi a célja, hogy megpróbáljátok a szarotokat másra hárítani.
kamasuka
2013. július 16. 12:44
Majd ha a te magánéletedbe berobog a média, és te nem akarok, majd akkor is sírjál, pls! Ugyanis, amilyen hülye vagy, még látunk majd a pislogó-féle alakulat mögött, ha a butapártod végre kizakózik a parlamentből.
Csigorin
2013. július 16. 08:36
melyik aberralt barom talalta ki, hogy rendes kereszteny gyerek nem tancolhat? amugy meg ez gusztustalan akarmelyik oldal csinalja is. ideertve azt is, amikor gyufe haza elott tuntettek: a csaladnak nincs semmi koze ahhoz, hogy barmelyik idiota hogy politizal.
narancs elvtárs
2013. július 16. 08:05
istenem ez annyira szánalmas. annyi dolog miatt lehetne napestig szopatni a dakota fővezért, a lányait hagyjuk már...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!