Fizetett szerelem

2013. augusztus 02. 09:14

Simán lehet, hogy a Heti Válasz érdek nélkül, mondhatni szerelmi alapon is hasonló odaadással nyújtana intim szolgáltatásokat a kormánynak.

2013. augusztus 02. 09:14
Gomperz Tamás
hvg.hu

Simán lehet, hogy a Heti Válasz érdek nélkül, mondhatni szerelmi alapon is hasonló odaadással nyújtana intim szolgáltatásokat a kormánynak, de hogy közben nem jár rosszul, az biztos. (…)

Ezt ugyan kevesen tudják, de az állami hirdetéseknek nem az a céljuk, hogy egy konkrét lap szerkesztősége jól érezze magát, és nem is az, hogy a kormány magát reklámozza a pártkassza megkímélésével, hanem az, hogy valamilyen közcélú információ a lakossághoz eljusson. Mint látható, a cél szempontjából a közvetítő közeg, úgy is mint sajtótermék politikai szimpátiájának semmilyen funkciója nincs.

És most kérjük az ügyészségen dolgozó kedves olvasóink figyelmét: az állami hirdetés esetében egyedül az számít, hogy 1 darab olvasó elérésére mennyi pénzt fordítanak. Ez nem egy bonyolult szabály és nagyon könnyen alkalmazható. A fenti adatok és a hatályos algebra összevetése után fennáll az alapos gyanúja annak, hogy a magyar kormány a reá bízott adófizetői pénzt minimum hanyagul kezelte, midőn egy emberre 17 ezer forintot költött a Heti Válasznál, míg a Nők Lapjánál erre elegendő volt 550 forint.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szellike
2013. augusztus 14. 16:20
Hagyd a picsába! Ennek a webbotnak ennyi az összes tudása.
kamasuka
2013. augusztus 11. 10:32
http://www.dunaujvaros.com/hirek/2013/08/zsaruhir_pornoval_bukott Valahol EP képviselő lehet egy igazi pedofil, és erről kérdezni is tilos, míg itthon olyan mókust kapnak el, aki letöltött egy filmet. :)
Burkus Gordon
2013. augusztus 06. 13:20
A HVG pedig az Andrássy út 60-é.
Burkus Gordon
2013. augusztus 06. 13:19
Soros már nem ad lóvét, fijjug?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!