Felhívás a Hírado.hu nevű "médiának"

2013. augusztus 02. 08:22

Megkérnénk a magyarországi Híradó nevű „médiát”, hogy ne hazudozzon a magyaroknak.

2013. augusztus 02. 08:22
Közel-Kelet jelene
Közel-Kelet jelene

„Megkérnénk a magyarországi Híradó nevű »médiát«, hogy ne hazudozzon a magyaroknak. Ez a cikk : »A szíriai ellenzék szerint visszataszító az Aszad által magának tulajdonított győzelem« hazugság.

Burhan Galjun 2012 májusában lemondott a Szíriai Nemzeti Tanács nevű militáns-terrorista tömörülés politikai szárnyának elnöki posztjáról.

A jelenlegi elnöke George Sabra ennek a társaságnak. Nézzenek bátran utána, ha kérdésük van, bizonytalanok Szíriával kapcsolatban állunk rendelkezésükre, bár minket nem támogatnak több milliárd forinttal cionista, ateista pénzemberek, hogy még ennél is nagyobb hazugságokkal mossuk az magyarok agyát, vagy uszítsuk őket egymásra, de megtesszük amit tudunk legyünk közel, vagy távol hazánktól, hogy egy kicsit ellensúlyozzuk az önök végeláthatatlan agymosását, és hazudozásait.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2013. augusztus 06. 15:02
Sebaj, legalább Kina páldát mutat önzetlen támogatásból. Szorgosan sajátítja ki Afrika földjeit és görög kikötöket is hajlandó volt már átvenni... Nomeg az oroszok is csak emberségböl segítik Aszadot és nem pld a szíriai támaszpontjuk miatt... Különben ember legyen a talpán aki még kiismeri magát az elhúzódó szír drámában. Ott olyan szövevényes a 2 tábor összetétele és annyi különbözö szempont mentén harcolnak, hogy már sok "szakértö" szakértelme is csôdöt mondott... Vallásbeli különbségek, törzsek közötti konfliktusok, rengeteg menekült, fanatikusok tombolása, erös Iráni, Szaúdi meg egyéb beavatkozás. Vagyis sokoldalú hatalmi és gazdasági érdekek ütköznek arrafele. És persze, hogy mindez nem közömbös a szomszédos Izrael számára sem.
Ultima Ratio
2013. augusztus 06. 15:02
A "média" többes szám, a szó amit keresnek "médium". És az sem helyes, mert a hirado.hu nem egy médium. Az internet egy mádium, a tévé egy médium, egy hírportál nem az. Mellesleg húzzanak vissza a sivatagba homokot gereblyézni ezek a dűnemajmok.
Agricola
2013. augusztus 06. 15:01
A Hírado.hu nevű "médiát" tényleg támogatnák több milliárd forinttal cionista, ateista pénzemberek, hogy még ennél is nagyobb hazugságokkal mossák az magyarok agyát, vagy uszítsák őket egymásra? Hol van erre a meredek állításra a bizonyíték?
kuwiq
2013. augusztus 04. 09:17
A szír titkosszolgálattal nem biztos hogy jó ujjat húzni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!