Ilyen lesz a VS.hu

2013. november 01. 14:47

A dizájn nekem sokkal inkább tech blogra emlékeztet, mint közéleti tartalomra. De ettől függetlenül is érdekes kísérlet lesz ebbe a dizájnba tartalmat varrni.

2013. november 01. 14:47
Szabó Gergely
Webisztán

„Ha minden igaz, jövő hét közepén kimegy a szájt élesbe. Szerintem méltó konkurense lesz a 444-nek és a nagyobb magyar hírportáloknak. Ha minden igaz, a következő időszakban több magyar hírportál is meg fog újulni kívül-belül. Magyarország továbbra is kiemelkedően jó ebben az online média témában.

Szerintem a VS.hu is a jobbak közé fog tartozni. Mondom ezt úgy, hogy persze tudom, hogy a tartalom fogja a nap végén megmutatni, hogy van-e létjogosultsága ennek a szájtnak, és nem a dizájn. De a jó dizájn inspirálja azokat, akik tartalommal kell, hogy megtöltsék. Ennek a kölcsönhatásnak a dizájn oldala pedig nagyon rendben van szerintem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!