Rogán Antal a facebookról irányítja a bíróságokat?

2013. december 04. 13:06

Nem lényegtelen, hogy a kormánypárt frakcióvezetője ítéletet oszt. Fogja és börtönbe zsuppol valakit, méghozzá egy facebookos videóval.

2013. december 04. 13:06
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

„Milyen jogon bírál felül bármilyen döntést Rogán? Mi lesz ha kiderül, hogy Rezesova ártatlan másodfokon, akkor már a Youtubra tölt fel videót Rogán, vagy a parlamentben napirend előtti felszólalásban fogja kérni Rezesova halálbüntetését? És mi lesz a következő, hol áll majd meg a folyamat? Legközelebb majd a tárgyalás és az eset ismerete előtt áll ki Rogán Antal, hogy 10 év letöltendő szerinte jó lenne, de igazából 8-cal is megelégszik?

És ha tényleg így működik a dolog, és nem csak Rogán tudta előre a döntést és álnok politikai kígyóként rámászott az ügyre, akkor legközelebb ránk kér előzetes letartoztatást mert azt írtuk róla, hogy álnok kígyó?

Az a gyakorlat amibe Rogán ma belekezdett, egy vég nélküli játék kezdete, ami egy dologhoz biztos nem fog vezetni. Hogy független döntéseket hozzon a bíróság, hogy a bírók ne mérlegeljék a politikai kockázatot egy-egy döntésnél.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zenebono
2013. december 04. 16:19
Rogán egy idióta, de ebben az ügyben nem ő fújta a passzátszelet, csupán csak volt egy fülese, ő meg gusztustalanul kihasználta. Szerintem.
kjkj945
2013. december 04. 15:11
W M F .
1120
2013. december 04. 15:04
Nyilván te voltál a (jól fizetett) hímringyója, azért fáj ez neked oly nagyon...
Le vörösök proletárok!
2013. december 04. 14:31
Azért a császárelödök mellé állni nem kicsit kurvagáz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!