Gáz

2014. március 27. 17:14

Nagy csinnadrattával ma avatja fel Orbán Viktor a szlovák-magyar gázvezetéket. Kell hozzá (narancs)bőr az arcra. Orbán megint olyan beruházás szalagját vágja át, aminek az alapkövét nem ő tette le.

2014. március 27. 17:14
Bajnai Gordon
Tumblr

„Nagy csinnadrattával ma avatja fel Orbán Viktor a szlovák-magyar gázvezetéket. Kell hozzá (narancs)bőr az arcra.

1. A magyar adófizetők ugyanis a mai napig nem tudják, mennyit költött a pénzükből a rezsim arra, hogy az EOn-tól visszavásároljuk a gáztározókat. Csak azt sejthetjük, hogy a piaci árnál jóval többet.

2. A biztonsági tározókat Orbánék kiürítették, hogy a rezsihazugság 3-hoz legyen olcsó gáz.

3. Az – a választásokig – lett is, biztonság azonban már nincs. Éppen akkor, amikor Oroszország azzal fenyegeti Ukrajnát (és ezen keresztül minket), hogy elzárja a csapokat.

4. A hazugságról még óriásplakát-kampányt is rendel a rezsim. Miért? Két okból: egyrészt azért, mert ez is a Simicska-birodalmat gazdagítja, másrészt azért, mert ez is csak felületet vesz el a kormányváltó ellenzék elől, kampány idején.

5. Orbán megint olyan beruházás szalagját vágja át, aminek az alapkövét nem ő tette le. Hol vannak azok a beruházások, amelyeket néhány év múlva majd avatni lehet? Szlovákiában, Romániában, Lengyelországban.

Szép, kerek történet.

De április 6-án így is pontot teszünk a végére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2014. március 28. 10:58
Bajnai a gázhoz annyi közöd van hogy a gyf és a te regnálásod alatt 32x emeltétek az árát.Mindig az a bajod ellenzed ami az ország a nép javát szolgálja ,,na húz el abba bűdösbe és baszogasd azt koszorút ahonnan kibujtál,nem itthon adózol a vagyonod kimenekítetted nehogy az adóhatóság valamit találjon körülötted ,ugy hogy semmi közöd hozzánk ,nem kellesz miniszternek ,szádat rángatja a huzat.
Berecskereki
2014. március 28. 08:37
Na, ja! Bajnai Gordon Gáz Ezt épeszű ember nem vitatja és nem szavaz arra a gittegyletre, ahol Bajnai Gordon van.
Jason Bourne
2014. március 28. 07:45
"Orbán megint olyan beruházás szalagját vágja át, aminek az alapkövét nem ő tette le." Szar érzés lehet nektek. Orbán is érezhette, mikor 2002-ben Megyó adta át a Fidesz kormány alatt megépített autópályákat. Megtetézve azzal a hazugsággal, hogy a Fidesz nem épített csak 7 km autópályát.
marós
2014. március 28. 07:21
Ez a libatolvaj még a csillagokat is lehazudja az égről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!