A Fidesz önmaga igazolta saját csalását

2014. március 28. 17:07

Az, hogy erről Gulyás Gergely nyilatkozik egyenes beismerése annak, hogy helyes az NVB döntése, és a kormányzati hirdetések tényleg csupán a Fidesz kampányának részei.

2014. március 28. 17:07
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

A Nemzeti Választási Bizottság eltiltotta a TV2-t, a kormány, a Fideszéhez »nagyon hasonlító« reklámjainak közzétételétől, mert pártok nem hirdethetnek a tévében. Ennek nem a TV2, hanem a kormány tesz eleget nagylelkűen, és közli nem hirdet tovább. De ki jelenti be ezt? Egy nem kormánytag Fidesz képviselő. Lehet ennél szebben leírni a pártállamot? (...)

a nemzeti Választási Bizottság, azért tiltotta el a reklám bemutatásától a TV2-t, mert a kormány a Fideszt reklámozta akkor, amikor pártok nem tehetnek közé hirdetést tévékben. Az, hogy erről Gulyás Gergely nyilatkozik egyenes beismerése annak, hogy helyes az NVB döntése, és a kormányzati hirdetések tényleg csupán a Fidesz kampányának részei. Persze azóta már lement egy hónapnyi Fidesz választási reklám a tévében, míg a többiek ilyet nem adhatnak fel.

De sokkal mókásabb ennél, hogy a döntés szerint nem a kormánynak kellett volna abbahagynia a sugárzást, hanem a TV2-nek. Mégis a Fidesz jelenti ezt be. Nem a TV2 hagy fel jogsértő cselekedetével, hanem a Fidesz nagylelkűen megengedi ezt. Mindezt úgy, hogy egyébként a határozat szerint ezt már napokkal korábban a TV-nek meg kellett volna tennie. Még jó, hogy nem a Fidesz tulajdonéban van a TV2. Vagy mégis?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Styl
2014. március 29. 07:51
Kedves Fideszes "demokraták"! El gondolkodtatok már egyszer is a saját magatokról? Úgy általában, az elveitekről, a politikai beállítottságotokról, esetleg arról hogy ti milyen országban akartok élni? Nézzetek magatokba! Kérdezzétek meg, saját magatoktól, hogy miért nem tudtok megfogalmazni a Fidesz ellen egy kritikát sem? Miért van az, ha a Fideszről kiderül valami csalás, akkor ti ezerrel, véditek, kijelentve, hogy szerintetek e-hez a Fidesznek joga van! Miért aszisztáltok, nem csak hallgatással, de tevékenyen is a nyilvánvaló csalásokhoz, hazugságokhoz, korrupcióhoz, amit a Fidesz ma már teljesen nyíltan felvállal? A kritika nem azt jelenti hogy a szavazófülkében nem szavazhatsz a Fideszre! Én csak egy lehetőséget látok. Nektek tetszik, és az értékrendeteknek megfelel, a csalás, a hazugság, és a korrupció! Ti úgy gondoljátok, hogy a Fidesznek joga van, a saját maga által írt törvényeket is megszegni, de akkor ne erőltessétek ezt a demokrata dolgot! Mondjátok ki, hogy nektek jobban tetszik az egypártrendszer, a kézi irányítás, jobban szeretnétek csak egy vezetőt, jobban szeretnétek hogy a szavazó cédulán csak két párt lenne, a FIDESZ, és a KDNP! Nincs ezzel gond! Csak magatoknak ne hazudjatok, mert az már egészségtelen!
Kárpáti Zoltán
2014. március 28. 21:56
Ezek az ország pofájába nyomják a korrupciót telibe. Megtehetik. A birkáik tolerálják.
kuwiq
2014. március 28. 19:17
Tehetetlen Dodó szokta írni, hogy a saját fegyvereteket fordítja ellenetek a fidesz, és még jobban is csinálja, mint ti valaha is. Hehe.
S0ma
2014. március 28. 19:07
Huba min problémázik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!