Napi abszurd: a tiszta választásért vonul a Békemenet

2014. március 13. 20:30

Egy héttel a választások előtt a tiszta választásokért szállnak harcba a kormány civiljei. Ez már nem irónia, vagy cinizmus, ezt hajszálpontos előrejelzésnek hívják.

2014. március 13. 20:30
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

Mintha az ellenzéknek lenne esélye csalni a választáson. Mintha nem a kormánypárt ültette volna be az embereit a választási bizottságba, a Kúriába és az alkotmánybíróságba, úgy csinál a Békemenet, mintha az ellenzéknek lenne egyáltalán esélye csalni...

Pedig van jog aggodalomra, és a csalás a szemünk előtt történik. A Békemenetnek nem a kormány mellett kéne tüntetnie, hanem a kormány ellen. Egy igazi civil szervezetnek a Fidesz székházához kéne vonulnia.

De ez így csak előjelzésnek jó. Az, hogy a Békemenet a választások tisztaságáért vonul, két dolgot jelez előre, azt, hogy a Fidesz csal és azt, hogy ezt úgy fogják elütni, hogy az ellenzékre mutogatnak!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
perszekutor
2014. március 14. 13:35
==A tiszta választásért vonul a Békemenet== A rühes kurva anyjáért vonul, aki ott lesz.
kukagyerek
2014. március 14. 11:33
Beeeeeeeeeeeeeeeeekemenet!
Teknős
2014. március 14. 10:55
Én például azért megyek el a békemenetre- bár egyáltalán nem tetszik a fidesz által kiépített fasizmus- mert nem akarom, hogy Bajnai főnökei és kis idióta Hahásai fejében érlelődjön a gondolat, hogy nálunk is lehet alkalmazni az ukrán forgatókönyvet. Mert azoknak, akiknek az ukrán puccsisták azonnal és automatikusan törényes vezetők, de a népszavazás törvénytelen a Krímben, azok mindenre képesek. Félek, hogy a balliberálisok nem nyugszanak bele a népítéletbe és nálunk is puccsot készítenek elő, hiatkozva a félelemre. És tényleg félünk. Félünk tőlük.
csuka
2014. március 14. 10:10
A választási csalás részese, a cöf önmaga ellen tüntet? Ilyen állat nincs is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!