El a kezekkel a rézüstömtől! (egy)*

2014. április 16. 15:47

A múlt héten Brüsszel ismét bizonyította, képes magát ugyan olyan módszerességgel tökön rugdalni, mint az általunk hőn szeretett magyarországi baloldal.

2014. április 16. 15:47
Megalomán Mongúz
Tutiblog

És akkor pár szót arról, hogy mit remélünk a jövőtől. Az már biztos, hogy a pálinkás palackok millióit nem fogja tudni visszadugaszolni az EU, ezért bár jog szerint lehet igazuk, de ha nem akarnak Don Quijiote módjára módszeresen nekiszaladni a több tízezer magánkézben lévő rézüstnek (még csak szélmalom alakjuk sincs), akkor a tárgyalások alatt kénytelenek lesznek beadni a derekukat egy most eltörölthöz hasonló szabályozásnak. Az 50.000 EU jogszabály és 150.000 tagállami mentesség/kivétel univerzumában csak rajtuk múlik, hogy ezt meg is teszik-e. Egy újabb kérdés, amiben kiderülhet, hogy ez vajon a tagállamok Európája-e, vagy a lobbiké. Bizonyíthatják állampolgáraiknak, hogy értük akarnak dolgozni, és nem minden vágyuk az, hogy az EU-ellenes pártok végleg annyira megerősödjenek, hogy végül saját pályájukon és szabályaik szerint győzzék le Európát. (hét)*

Végül a B-tervről, amit ajánlunk a kormány szíves figyelmébe, amennyiben az EU sokadszorra is idiótának bizonyul. Ha nem sikerül dűlőre jutni a brüsszeli fogyatékosokkal, akkor tiltsátok be nyugodtan az otthoni főzést. Csak vegyétek pont annyira komolyan az ellenőrzést és a visszaszorításáért folytatott harcot, mint amennyire határozottan az egyébként illegális cannabis származékok fogyasztására szolgáló eszközök (bong, hasispipa, 2 in 1 cigipapír+tipp) kereskedelme ellen felléptek. Semennyire. (nyolc)*

* Ennyi kupicát fogyasztottam írás közben. Törkölyt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulalak
2014. április 16. 19:20
Ennyi szöveg és pia és nincs melléütés! Gratula!:) "Ennyi kupicát fogyasztottam írás közben. Törkölyt."
Kettes
2014. április 16. 18:26
Adjanak már inni szegény bloggernek, hát mindjárt szomjan hal a nagy munkában.
Ouroboros
2014. április 16. 18:08
Ez miez? Nem akadt volna e helyett Berki Krisztiánnak, a Vasalt Herének egy másik magvas gondolata megvitatásra?
basatu
2014. április 16. 17:40
Nagyon megártott neked a tütü,de lehet hogy születési hibáde.Az EU előírások,törvények,a csatlakozási szerződések jogharmonizáció címszóalatt megtalálhatóak,aláírtuk,elfogadtuk,tehát a végrehajtás a feladat nem pedig a szeruződésszegés.Mellesleg az alkohol is állammio monopólium a tisztességes országokban és nincs szesz pancsolás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!