Kampányretorika a baloldalon

2014. április 06. 18:00

A baloldal kampánya túl lett retorikai elemekkel erőltetve. a képi és a nyelvi világa nem a társadalom egészét jellemezte, hanem csak a mozgósítani akart alvó baloldali tömegeket. mert ezzel az elvadult gyűlölködéssel csak cél közönség érhető el.

2014. április 06. 18:00
mentaloutfit
mentaloutfit

A baloldal kampánya túl lett retorikai elemekkel erőltetve. a képi és a nyelvi világa nem a társadalom egészét jellemezte, hanem csak a mozgósítani akart alvó baloldali tömegeket. mert ezzel az elvadult gyűlölködéssel csak cél közönség érhető el. ennek legjellemzőbb megjelenése volt az opera elé gyűjtött felhergelt tömeg. a felszólalók legalább öt egymástól eltérő jelzőt használt Orbán személyére. program híján csak a másik oldal legikonikusabb politikusát vettek célba. úgy tűnt nekem az elmúlt hetek sorban annak a provokálása volt, hogy lehet berántani, sárdobálást megerősíteni, mely inkább a két oldal elkötelezettjeit sodorta mélybe.

Ron Werber kampánya megfáradt, kiüresedett, erőtlen baloldalt mutatott meg a társadalomnak. a változó körülmények figyelmen kívül hagyása és a régi kampányok kipróbált hatás mechanizmusát nem lett volna szabad a szélsőségek fel erősödését szolgálva alkalmazni. a kampány helyszíneken lézengtek sok esetben az emberek, ad góc szereplések melyet egy egységes arculat között valósítottak meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2014. április 06. 18:56
Színvonaltalan szöveg, rossz helyesírással. Nem kellett volna.
L.Casei
2014. április 06. 18:18
Gyengék, mint a harmatos libafing. Pedig a fidesz sem egy nagy durranás, és a kormány sem egy zsenigyülekezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!