Nem leszünk norvég gyarmat!

2014. április 11. 09:38

A magyar kormány nem az NSA-tól, nem a 80% feletti államadósságtól, nem a német bankoktól, nem az orosz gáztól és nem is az orosz atomtól, hanem a norvég civil támogatásoktól félti Magyarország függetlenségét. Szép kilátások.

2014. április 11. 09:38
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„A Kormány leleplezte, hogy a Norvég Alap támogatásait szétosztó Ökotárs Alapítványnál két - a pártból amúgy jó régen kilépett - LMP-tag is dolgozik, s Norvégia így próbál politikai befolyásra szert tenni. A helyzet ennél súlyosabb! Az Ökotárs Alapítvány könyvvizsgálatát jó ideje Bödecs Barnabás, korábbi jobbikos képviselő cége végzi. Az unión kívüli Norvég Királyság tehát egyszerre kíván az LMP-n és a Jobbikon keresztül beavatkozni Magyarország belügyeibe. Komolyra fordítva: a magyar kormány tehát nem az NSA-tól, nem a 80% feletti államadósságtól, nem a német bankoktól, nem az orosz gáztól és nem is az orosz atomtól, hanem a norvég civil támogatásoktól félti Magyarország függetlenségét. Szép kilátások.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2014. április 11. 17:20
" A helyzet ennél súlyosabb! Az Ökotárs Alapítvány könyvvizsgálatát jó ideje Bödecs Barnabás, korábbi jobbikos képviselő cége végzi." Na, újabb példa, hogy a ballibeket meg a jobbikot ugyanazok pénzelik.
ciseaux
2014. április 11. 14:22
ps: A norvégok bálna és delfin mészárlásainak azért van egy "pozitív" eredménye is. A tengerek és óceánok mérgezettsége már elérte azt a szintet, hogy a norvégok által elfogyasztott cetekben (is) halálosan mérgező szintű a higany és az egyéb nehézfémek %-a...
Balázs Puli
2014. április 11. 10:04
Azt gondolom, hogy nincs ingyen pénz, pláne ilyen nagyságrendben. Az északiak meg messze nem annyira jó arcok, mint azt mi itthon gondoljuk vagy ahogy elterjedt róluk...
tango47
2014. április 11. 10:00
Az ATV politikai műsorának üdvöskééről ma kiderült, hogy ő tulajdonképpen (azzal, hogy két éve kilépett az LMP-ből) egy teljesen független valaki, aki nyugodtan dönthet ilyen kérdésekben. Én nem tudom, miért jó, hogy a ballibbant oldal állandóan azt állítja magáról, hogy független. Mitől? A denevérpadomtól? Attól talán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!