Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Válasz Krémer elvtársnak

2014. április 08. 18:20

Kedves Krémer elvtárs, kész szerencse, hogy Önök demokraták és tovább látnak az orruknál. Visszafelé. A Szabad Nép-stílust egészen jól nyomják.

2014. április 08. 18:20
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Krémer elvtárs a galamuson kellemes pusztulást kívánt Magyarországnak. Oszt nyomban megköszöni nekem is az eredményt, emígyen: »Köszönjük meg Schiffer Andrásnak, aki szívesen barátkozik a neonácikkal, de nem áll szóba a demokratákkal, és sohasem látott az orránál tovább.« Kedves Krémer elvtárs, kész szerencse, hogy Önök demokraták és tovább látnak az orruknál. Visszafelé. A Szabad Nép-stílust egészen jól nyomják.”

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dadóka
2014. április 09. 10:14
Schiffer András nekem egy hiteles politikus. Több témában nem értek vele egyet, de korrekt félnek tartom. Tiszteletet érdemel azért, ahogy végig bírta Kálmán Olga méltatlan és durva sértegetését. A baloldal jó, ha elkezdi az építkezést, mert elkésik és a jobbik megmutatja, hogyan kell TV és sajtó támogatás nélkül egyre több embert megnyerni. Ez vonatkozik a FIDESZ kormányzatra is.
trendo
2014. április 09. 09:15
"Gyerekek, gyerekek, lehetnétek végre egy kicsit kevésbé elfogultak. Végül is nyertetek, most újabb négy évig nem kell lefosni a bokátokat az izgalomtól." Á, Viktor nem képes lehiggadni!Nem elég a 2/3 sem neki, nemsokára bejelenti, hogy "csapataink harcban állnak". Még a végén kénytelen lesz visszahívni az oroszokat is :)))
stefanovszky
2014. április 09. 08:04
Ahogyan tegnap Olgát a helyére rakta, az példaértékű volt! Olgika már csak személyeskedni tudott a végén. Szép volt Schiffer Úr!
Ppali
2014. április 09. 00:15
Semmivel nem értek egyet amit az LMP vall, de ők az egyetlen értelmes társaság a bal-liberális oldalon, akiknek helyük van a parlamentben. Sokkal inkább mint az összefosásnak....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!