Bréking: elkezdődött a baloldal megújulása!

2014. április 22. 19:46

Új témák, új hangok, új arcok a pár nappal ezelőtt másodszor is történelmi vereséget szenvedett baloldalon!

2014. április 22. 19:46
Zsigmond és Péterfy
Mandiner blog

„Orbánozó Farkasházy, orbánozó Magyar Bálint, orbánozó Bauer Tamás: végre új témák, új hangok, új arcok a pár nappal ezelőtt másodszor is történelmi vereséget szenvedett baloldalon!

Via Gluekitrotor42, akinek nincs több kérdése.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2014. április 23. 15:06
Elvittem a régi balos cipőmet az öreg suszterhez, nem lehetne é megujjítani. A mester forgatta, nézegette, azután azt mondta: nézze uram, ez már annyira félre van taposva, annyira megviselt, annyi rajta a folt, ráadásul olyan elviselhetelenül büdös, hogy ezt már nem érdemes megujjítani. Itt nics más megoldás, ki kell dobni és venni egy ujat.
tóth mária
2014. április 23. 11:29
Köszönöm a remek hozzászólásokat, nagyon jól szórakoztam! Most már csak a szociknak kellene mind ezt elolvasni, bár, úgy sem tanulnak belőle, nem érnek rá, mert most 100x megújulnak!
Zokni
2014. április 23. 11:21
Hagyja már ezt az ócska "másodszor is történelmi vereség" szöveget! Nem veszi észre, hogy ez pont olyan, mint amikor Kádár alatt négyévente a 95 %-os - micsoda távlatok Orbán előtt - szavazások során "történelmi vereséget szenvedett a kizsákmányoló kapitalizmus, és ezáltal a sorsát a saját kezébe vevő munkásosztály világraszóló diadalt aratott, miközben rendíthetetlenül halad a kommunizmus felépítésének dicsőséges út-ján"!?
Leszart Rittberger
2014. április 23. 11:01
Még ennél is jobban megújultak, mert tegnap du hazafelé a Klubrádiot hallgattuk, ahol is az új Reménység: Kuncze Gábor vezetett egy "az Elmultnégyév" c. műsort. Magyar Bálint ismertette alapművét, amihez Csillag István-szintén ifjú titán-reppelt, majd az ismeretlenségből a politika világába éppencsakhogy belecsöppent Bekesi Lászlo ontotta a közgazdasági aggodalmakat magábol. Balázs Péter is szot kért-és persze kapott is-ő külpolitikai szempontbol orbánozott egy combosat. Majd a Bolgár-féle nyugdíjas műsorban egy idős, de szellemileg nagyon friss munkásőr özvegy magyarázta el, hogy miért nem szabad új arcokat hozni a baloldali politikába. Nézete szerint épp az volt a probléma most is, hogy az új, Mesterházy-csapat(Botka, Kunhalmi, Török) még tapasztalatlan és ezért tudta őket megverni a Fidesz. Ha még Mesterházyéknál is tapasztalatlanabbak következnének, azokat reggelire megenné ez a dörzsölt Fidesz-sajnos. Ettől a lehetőségtől ova intett minden, a baloldalért tenni akarot a tapasztalt elvtársnő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!